-->

Σελίδες

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Euroleague!

Σε ένα κακό ματς, η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο εισητήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, επικρατόντας με 64 - 54 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά:
Καλύτερα ξεκίνησε η ΤΣΣΚΑ στο 1ο δεκάλεπτο, αφού παίζοντας ασφυκτική άμυνα προηγήθηκε και 9-2! Ο Μάικλ όμως κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα και με σημαντική βοήθεια από τον Ρίκι Ρούμπιο μείωσε τη διαφορά και το δεκάλεπτο έκλεισε 12-11 υπέρ της ΤΣΣΚΑ.
Στο 2ο δεκάλεπτο, το 3ο φάουλ του Κρυάπα τον οδήγησε στον πάγκο και στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα με τον Εντόνγκ να κάνει πάρτυ πέρασε μπροστά και έφτιαξε μάλιστα και διαφορά που την κράτησε μέχρι το ημίχρονο ( 29-21 ). Μέτριο μπάσκετ στα πρώτα 2 δεκάλεπτα, με δυνατές μονομαχίες και από τις 2 ομάδες.
Στο 3ο δεκάλεπτο, παρά τη μείωση στους 4 από την ΤΣΣΚΑ με τα τρίποντα του Λάνγκτον και του Χόλντεν σε 33-29, στη συνέχεια ξύπνησε και ο Ναβάρο και σε συνδιασμό με το 4ο φάουλ του Κρυάπα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κλείσει και το 3ο δεκάλεπτο προηγούμενη με 47-41.
Στο 4ο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να ξαναμειώση κυρίως με τον Σισκάουσκας σε 49-46, στη συνέχεια με 3 πόντους από τον Βάσκεθ η Μπαρτσελόνα πήρε πάλι κεφάκι 6 πόντων. Οι Ρώσοι εκμεταλεύτηκαν μόνο μία βολή από τον Κάουν ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε, όμως το τρίποντο του Λόρμπεκ 1:14 πριν τη λήξη, έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες της ΤΣΣΚΑ πηγαίνοντας τη διαφορά στους οκτώ και με τελικό σκορ 64-54 η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, πέρασε στον τελικό.

Πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ αλλά και του ματς ο Σισκάουσκας με 19, ενώ 11 είχε ο Βάσκεθ
για την Μπάρτσα.
Τα δεκάλεπτα:
12-11, 29-21, 47-41, 64-54





Continue Reading

5 Μαΐου: Ακόμη μια μαύρη μέρα...

Ό,τι και να πεις για τη σημερινή μέρα είναι λίγο. Ξεκίνησε σαν μια μέρα μεγάλης διαδήλωσης και κατέληξε στην τόσο συνηθισμένη μα συνάμα ουτοπική ερώτηση: Γιατι;
Γιατί να θρηνήσουμε πάλι θύματα;
Γιατί να γίνει πάλι το κέντρο της πόλης πεδίο μάχης;
Μήπως δεν ξέρουμε γιατί; Το θέμα είναι πως αν αυτή είναι η αρχή, τι θα γίνει στη συνέχεια;
Ίσως αυτή τη φορά είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, που πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει!
Ελαφρύ να είναι το χώμα...
Continue Reading

3 νεκροί, 3 χρόνια ''σκλάβοι'', 3 0 χρόνια πίσω...

  • Ντροπή, αίσχος και αηδία για τους αδικοχαμένους.
  • Απογοήτευση και προβληματισμός για το "3 χρονο" πρόγραμμα που μας περιμένει. 
  • Πισωγύρισμα πολλών ετών, οικονομικά και κοινωνικά.
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector