-->

Σελίδες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για την προσπάθεια της στο Παγόσμιο Κύπελλο 2010 της Αφρικής και ένα νέο μέλος της ο  Γιώργος Τζαβέλλας υπογράμμισε:

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα η πρόσκληση στην Εθνική. Τώρα αρχίζει η δουλειά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα παλέψω για μια θέση στην τελική 23αδα. Το βασικό, όμως, είναι να κάνει το κάνει το καλύτερο δυνατό η ομάδα.
Η Εθνική έχει αποδείξει ότι μπορεί να παλέψει στα δύσκολα και νομίζω ότι θα πάει καλά. Εμείς δεν θα πάμε μόνο για τη συμμετοχή, θέλουμε το κάτι παραπάνω. Τα δύο πρώτα ματς με τη Νότια Κορέα και τη Νιγηρία είναι τα κρίσιμα. Από εκεί και πέρα, στο ματς με την Αργεντινή θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας: Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξης Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γρηγόρης Μάκος, Χρήστος Πατσατζόγλου, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας.
Continue Reading

Τετάρτη...κοντή γιορτή!

Την Τετάρτη στις 19η Μαΐου θα ξεκαθαρίσουν οι ''τελικές'' θέσεις για το Europa League όσον αφορά τις ομάδες της Superleague που αγωνίζονται στα play-off (εκτός του ΠΑΟΚ που κουνάει ήδη σεντόνι), μιας και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει 8 βαθμούς, η ΑΕΚ 6 και ο Άρης 5.
Στο ΟΑΚΑ ο δικέφαλος υποδέχεται τους ερυθρόλευκους, ενώ ο Άρης θα ''φιλοξενήσει'' τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ολυμπιακός παίζει για 2 αποτελέσματα, μιας και αν δε χάσει στην τελευταία αγωνιστική, τερματίζει 2ος ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι, ενώ με νίκη της ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει και 4ος, σε περίπτωση που κερδίσει ο Άρης το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού σε ισοβαθμία η ομάδα του Κούπερ υπερτερεί έναντι των ερυθρόλευκων.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και οι 3 ομάδες είναι αποδεκατισμένες και ιδιαίτερα οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι θα παραταχθούν στο ντέρμπυ του ΟΑΚΑ με ούτε λίγο ούτε πολύ 12 απουσίες, αριθμό ρεκόρ για φέτος!
Για να δούμε τι θα δούμε μιας και πολλά θα κριθούν το βράδυ της Τετάρτης, όσον αφορά την έναρξη προετοιμασιών, τις περικοπές διακοπών αλλά και ''κεφαλιών'' και πολλά άλλα!
Αναμένουμε...


Υ.Γ.: Αρκετά καλό πιστεύω ήταν το ντεμπούτο μας στο στοίχημα,έστω κούτσα-κούτσα!
Ας ελπίσουμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο μιας και έρχεται και Μουντιάλ και...ο θεός της στρογγυλής ας είναι μαζί μας!
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector