-->

Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο δρόμος του Europa League

Μετά την ολοκλήρωση των play-off της Superleague, ξεκαθάρισαν οι τελικές θέσεις των ομάδων, με την ΑΕΚ να είναι η κερδισμένη (έστω κι αν μιλάμε για προκριματικά Europa League) μετά και τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, μιας και θα ξεκινήσει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 19 Αυγούστου και συγκεκριμένα στα play-off της διοργάνωσης, ενώ ο ΑΡΗΣ έπειτα από την επικράτησή του στο ''πλούσιο'' ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 3-2 επί του ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου τους αγώνες για το Ευρωπαϊκό ''όνειρο'' από τον 3ο προκριματικό γύρο. Τέλος οι ερυθρόλευκοι, μετά και το τέλος αυτής της πολύ άσχημης σεζόν, είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο τις υποχρεώσεις τους για το Europa League, στις 15 του ίδιου μήνα.
Όσον αφορά το συντελεστή δυναμικότητας, τόσο η Ένωση όσο και ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς, με τους ερυθρόλευκους αν καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους, να βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ η ΑΕΚ θα είναι μεταξύ 2ου και 3ου, ανάλογα με το ποιές ομάδες θα προκριθούν. Τέλος, ο ΑΡΗΣ που θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο, το πιθανότερο είναι να βρεθεί και αυτός στους ισχυρούς όσον αφορά τα προκριματικά.
Όπως γνωρίζουμε, ο Ολυμπιακός για τη σεζόν 2010-2011 θα ξεκινήσει από τα μέσα Ιούνη την προετοιμασία του, όπως είχε κάνει η Λάρισα την περσινή σεζόν, η ΑΕΚ την 1η Ιουλίου και ο ΑΡΗΣ προς τα τέλη Ιούνη.


Υ.Γ.: 3 στα 3 είχαμε από τον φίλτατο Ακάλυπτο χθες για το στοίχημα! Έχω μείνει έκπληκτος (εδώ θα μου πεις πως ακόμη και εγώ έδωσα 100% τις προάλλες!), αλλά δε λέω άλλα για να μην το γκαντεμιάσω!
Καλή συνέχεια...
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector