-->

Σελίδες

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Θηλυκός τόνος!

Σε λίγο έρχεται στο abalae γυναικεία στήλη με gossips, επικαιρότητα και διάφορες ''θηλυκές'' και όχι μόνο απόψεις, αλλά και μπάλα!
Προς το παρόν, κρατήστε επαφή...
Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ 30/05

3 στα 4 για χθες, μιας και η Τουρκία και ο ''φίλος'' μας ο Χίντινγκ μας τα χάλασε στο 2ο ημίχρονο και δεν κράτησε ούτε την ισοπαλία και χάσαμε το απόλυτο (έστω και σ'αυτές τις μικρές αποδόσεις). Για τη Eurovision επίσης, όσοι πόνταραν την είσοδο του Αλκαίου στην 10άδα έπεσαν μέσα.
Για σήμερα θα ξεκινήσω από Β' Ισπανίας, με τον αγώνα της Χέρκουλες εναντίον της Αλμπαθέτε. Οι γηπεδούχοι το παλέυουν πολύ για να ανέβουν στην Primera Division και έχουν μια από τις καλύτερες έδρες στην κατηγορία. Η Αλμπαθέτε βέβαια, παλεύει για την παραμονή, όμως το πρόγραμμα που έχει αργότερα με 2 εντός της δίνει πολλές ελπίδες ώστε να πετύχει το στόχο της. Γι' αυτό και πιστεύω, εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν.
Στη Βραζιλία τώρα, έχω επιλέξει το παιχνίδι της Γκουαρανί με τη Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι έχουν στο δυναμικό τους 3 παίκτες δανεικούς από τη Σάο Πάολο (το επιθετικό δίδυμο και έναν μέσο), οι φιλοξενούμενοι έχουν και καλύτεροι ομάδα φυσικά, οπότε γιατί να μη ρισκάρουμε στο διπλό?
Για μεγαλύτερο ρίσκο τώρα, στον τελικό της League 2 στην Αγγλία, η Ρόδεραμ έχει κερδίσει 2 φορές φέτος την Ντάγκεναμ και τώρα την αντιμετωπίζει στον τελικό της ανόδου. Δύσκολο ματς, βλέπω να επικρατεί η Ρόδεραμ έστω στα σημεία.
Τέλος, θα δώσω ένα προγνωστικό για το μπάσκετ. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει σήμερα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, χωρίς βέβαια να τον κάνει φαβορί προς το παρόν, έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, χρειάζεται όμως επειγόντως μια τονωτική ένεση η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη για να ανέβει η ψυχολογία των ερυθρόλευκων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Νομίζω ότι θα είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον 1ο τελικό (μα πόσο χειρότερα να είναι) και παρόλο που οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχουν πολύ καλή ψυχολογία, βλέπω τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν και να καλύπτουν και το χάντικαπ (όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και στα περισσότερα στοιχηματικά sites, 4-5 πόντους περίπου).

Συνοπτικά:
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ ....... 1
ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ....... 2
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ ....... 2

(μπάσκετ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ....... 1 (+2.5 στον ΟΠΑΠ)

Με εκτίμηση,
Othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector