-->

Σελίδες

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ 06/06

Ξεκινώντας με Β' Ισπανίας, η Ράγιο Βαγιεκάνο αντιμετωπίζει την Κόρδοβα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μιας και οι 2 ομάδες είναι πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύω πως έστω και δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι μιας και έχουν καλή παράδοση απέναντι σε μιά ομάδα που στις τελευταίες αγωνιστικές έχει φάει αρκετά γκολ, ιδιαίτερα εκτός έδρας.
Στη Σουηδία, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Όρεμπρο έχοντας στην έδρα της 20 γκολ σε 4 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε 5 έχουν φάει 11 γκολ! Αν δούμε και την παράδοση, τότε πάμε κατευθείαν στον άσσο.
Καλό επίσης φαίνεται και το under στον αγώνα της Μπρέσια με την Τσιταντέλα, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 0-1 στο πρώτο ματς και τους αρκεί και η ισοπαλία. Βέβαια δεν αποκλείεται να πάνε για τη νίκη ώστε να μην κινδυνέψουν, δε νομίζω όμως ότι θα ξεφύγει το ματς.
Τέλος για το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως αξίζει το ποντάρισμα στην φορμαρισμένη Μπρίνε που αντιμετωπίζει τη Νάϊμπεργκσουντ στη Β' Νορβηγίας (για τους πιο επιφυλακτικούς, δεν είναι άσχημο και τον over).
Στο μπάσκετ τώρα, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει πεισμώσει τόσο πολύ μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ και την ευκαιρία που έχασε για να κάνει το break στην έδρα του Παναθηναϊκού, που θέλει να απαντήσει στους πράσινους με τον πιο εμφατικό τρόπο. Βέβαια, ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος μιας και η ψυχολογία είναι με το μέρος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ από το άλλο ''στρατόπεδο'' ακόμα είναι ενοχλημένοι από τη διαιτησία της Τετάρτης, οι ερυθρόλευκοι όμως μέσα στο ΣΕΦ παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχω την εντύπωση πως θα κερδίσουν καλύπτοντας και το χάντικαπ των 5.5 πόντων έστω οριακά.

Συνοπτικά:
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΚΟΡΔΟΒΑ ....... 1
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΟΡΕΜΠΡΟ ....... 1
ΜΠΡΕΣΙΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ....... under
ΜΠΡΙΝΕ - ΝΑΪΜΠΕΡΓΚΣΟΥΝΤ ....... 1

(Μπάσκετ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ....... 1 (+ 5.5)

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector