-->

Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 12/06

Με το δεξί ξεκινήσαμε (έστω και συντηρητικά), πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.
Στο παιχνίδι της Εθνικής, όλος ο πλανήτης βλέπει under. Δε λέω πως δε θα έρθει, αν και πολλές φορές ''σπάνε'' σημεία που τα έχει παίξει όλος ο κόσμος, δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό σήμερα. Πέρα από το under, βλέπω στο 1ο ημίχρονο να μην ξεφεύγει το ματς απ' την ισοπαλία.
Στο άλλο ματς του ομίλου, σίγουρα η Αργεντινή είναι το ακλόνητο φαβορί. Πάντως, οι Νιγηριανοί βλέπουν το ματς με μεγάλη αποφασιστικότητα μιας και θέλουν να αποδείξουν πολλά σ' αυτό το ''Αφρικάνικο'' Muntial και πιστεύω πως στην αρχή θα δυσκολέψουν πολύ την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Δε βλέπω όμως έκπληξη και ιδιαίτερα όταν καταφέρει να προηγηθεί  η ''Μπιανκοσελέστε'', απλά θα χύσει αρκετό ιδρώτα μέχρι να τα καταφέρει, μετά όμως θα ανοίξει ο δρόμος. Βλέπω (όσο αφορά το στοιχηματισμό και στο ίντερνετ) 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση.
Στο βραδυνό ματς, μπορεί η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο να φαντάζει το φαβορί, ποιός όμως μπορεί να εμπιστευτεί τους Άγγλους σε Muntial και ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, όπως είναι η ΗΠΑ. Θα μου πείτε, αν δεν πάει καλά σ' αυτή τη διοργάνωση η Αγγλία τότε πότε θα πάει? Για όσους δε θέλουν να αρκεστούν στον άσσο, θα ρισκάρω δίνοντας πρόβλεψη να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
Συνοπτικά:
Ν. ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ ....... under    /     Χ ημίχρονο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ ....... 1    /     2 ή 3 goal (για ίντερνετ)
ΑΓΓΛΙΑ - ΗΠΑ ....... goal - goal

Όσο αφορά τα ειδικά στοιχήματα, μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά στο διαδίκτυο, παρακάτω προτείνω κάποια από αυτά (θα τα επαναλαμβάνω και ίσως προσθέσω κι άλλα στην πορεία):
Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο (μακάρι να διαψευσθώ)
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο
Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector