-->

Σελίδες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Θα μας τρελλάνουν αυτοί οι Ιάπωνες!

Είναι γεγονός πως οι Ιάπωνες πέρα από την εργατικότητα αλλά και ευρηματικότητα που τους διακατέχει, ξεχωρίζουν πολλές φορές για τον παράξενο αλλά και ακραίο για μερικούς τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουν! Για όσους δεν κατάλαβαν, ας αντιγράψουν το παρακάτω link στον browser τους ώστε να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από τα απίθανα και συνάμα προκλητικά game shows που παίζονται στην Ιαπωνία!

http://www.dirtyrottenwhore.com/2010/08/fact-japanese-game-shows-are-awesome/
Continue Reading

Αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας του abalae!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ψηφοφορία του abalae όσο αφορά τη συμμετοχή της γνωστής Τζούλιας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Το αποτέλεσμα? Αναμενόμενο! Μπορεί η συμμετοχή να ήταν μικρή, το αποτέλεσμα όμως δείχνει πως δύσκολα θα άλλαζε κάτι, ακόμα και αν ψηφίζατε μέχρι και το 2012!
Έχουμε και λέμε, το 82% ψήφισε πως η γνωστή ''ταλεντάρα'' θα συμμετάσχει συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντάρι ή κοντώ ή κάπως έτσι τέλος πάντων, το 10% πιστεύει πως θα πάρει γενικά μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ μόλις το 7% πιστεύει πως τελικά θα σνομπάρει τη διοργάνωση (μάλλον θα προτιμήσει να γυρίσει κανά DVD αφού τον αθλητισμό τον βαριέται)!
Ακολουθεί αθλητικό γκάλοπ, για να σοβαρευτούμε και λιγάκι...
Continue Reading

Αυτή είναι διαδήλωση!

 Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει σχεδόν πάρει τα ''πρωτεία'' στη συχνότητα με την οποία γίνονται οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, δεδομένου των πολιτικο-κοινωνικών ανακατατάξεων που πραγματοποιούνται ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα και όχι μόνο.
Τι λέτε να πάρουμε και μια γεύση από τον τρόπο με τον οποίο διαδηλώνουν στη Νέα Ζηλανδία? Δεν ξέρω για ποιό πράγμα έγινε η διαδήλωση, δε νομίζω όμως να σας πολυενδιαφέρει μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο...
Υ.Γ. : Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει γυμνές σκηνές.


Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector