-->

Σελίδες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κουβαδομαχίες! 12/02/2011

Καλησπερούδια! Μετά την τελευταία αποτυχία πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας και το σημερινό κουπόνι ενδείκνυται για αυτό. Θα προτείνω αρκετά ματσάκια σήμερα, οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ''βλέπετε'' περισσότερο.
Ξεκινώ λοιπόν με τον άσσο της Χαλ απέναντι στην ουραγό Πρέστον. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν μια νέα προσπάθεια να προλάβουν τα play-off της ανόδου. Τώρα αν δεν καταφέρει να κερδίσει την ''πεσμένη'' ουσιαστικά Πρέστον και πέσουμε πάλι θύματα έκπληξης, ε τι να πω! Σα 2η επιλογή έχω επιλέξει τον άσσο της πρωτοπόρου στη Λιγκ 1 Μπράϊτον εναντίον της Χάρτπουλ (αν όλα πάνε φυσιολογικά και με βάση την προϊστορία!). Τρίτο ματς πάλι από Αγγλία (2η κατηγορία τώρα) θα είναι το διπλό στο ματς Στόκπορτ - Μπέρι όπου η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανή. Στη 2η κατηγορία της Γαλλίας παίζει η πρωτοπόρος Λε Μαν με την ουραγό Γκρενόμπλ. Η τελευταία βέβαια κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και είναι 5 σερί ματς αήττητη! Πιστεύω όμως ότι σήμερα θα σταματήσει και δε βλέπω έκπληξη. Βλέπω επίσης το over 3.5 γκολ στο Μπάγερν - Χόφενχαϊμ αφού οι βαυαροί λογικά θα ''ξεσπάσουν'' σήμερα, το διπλό της Μονπελιέ στην έδρα της εδώ και καιρό υποβιβασμένης Αρλ. Τέλος, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει η Μπορντό (παίζει με την Καέν), ενώ στην Ολλανδία, αν θέλει να ελπίζει ακόμα για έξοδο στην Ευρώπη η Ουτρέχτη, ματς όπως αυτά με την ουραγό Βίλεμ πρέπει να τα καθαρίζει!

Συνοπτικά:

ΧΑΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ ....... 1
ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΧΑΡΤΠΟΥΛ ....... 1
ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΜΠΕΡΙ ....... 2
ΛΕ ΜΑΝ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ....... 1
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ....... over 3.5
ΑΡΛ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ ....... 2
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΚΑΕΝ ....... 1
ΒΙΛΕΜ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ ....... 2

καλή επιτυχία,
othersider
Continue Reading

Η μέρα των γηπεδούχων

Καλημέρα μάγκες.Σημαντικό σ/κ πρέπει οπωσδήποτε να ρεφάρουμε,το καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να πάμε διακοπές.3 μάτς σήμερα:το 1ο είναι ο <άσσος> στο Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο.Τα πράγματα είναι απλά: αλλάγη προπονητή στους <λύκους> ισοδυναμεί με αλλάγη ψυχολογίας.Το 2ο ματς είναι ο <άσσος> στο Λίβερπουλ-Γουίγκαν,η ομάδα του μεγάλου λίμανιου έχει πάρει φόρα.Τελευταίο ματς ο <άσσος> στο Μπάγερν-Χοφενχάιμ,οι <κόκκινοι> είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν.

Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο 1

Λίβερπουλ-Γουίγκαν 1


Μπάγερν-Χοφενχάιμ 1

καλή επιτυχία

ο άρρωστος
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector