-->

Σελίδες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Βρε τον Ζλάταν τον άντρακλα...!!!

Απάντηση έδωσε ο Σουηδός επιθετικός όσον αφορά την περιβόητη φωτογραφία με τον Πικέ!
Συγκεκριμένα, ισπανίδα  ρεπόρτερ  από την εκπομπή "Salvame" της ισπανικής τηλεόρασης πλησίασε τον Ιμπραΐμοβιτς  την ώρα που εκείνος ήταν στο αυτοκίνητό του και υπέγραφε αυτόγραφα σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα μετά από την προπόνηση και τον ρώτησε αν είναι γκέι!.
Ο Σουηδός αφού της έκανε νόημα να πλησιάσει κατέβασε το παράθυρο του συνοδηγού και της είπε: «Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί»!
Παρακολουθήστε το σχετικό video:
Continue Reading

Παναγιώτης Γιαννάκης: ''Η ομάδα έτρεξε και άμα τρέχει η ομάδα, αφήνει σκόνη στο κεφάλι'' !!!

Φοβερή ατάκα του Π. Γιαννάκη μετά τη λήξη του ημιτελικού.
Σε ερώτηση του Β. Σκουντή αν μετά από αυτή την αγχώδη πρόκριση θα ασπρίσουν ακόμα περισσότερο τα μαλλιά του, ο "Δράκος" απάντησε πως άμα τρέχει η ομάδα, αφήνει σκόνη στο κεφάλι.

Τι είπε ο ποιητής....!!!
Continue Reading

Και θα τρελαθώωω, θα αποτρέλαθώωω...!

Με αυτά τα λόγια οπαδός του Ολυμπιακού εκδήλωσε την ανακούφισή του μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού της Euroleague, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό σε ένα μέτριο αλλά για δυνατές καρδιές παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, με σκορ 83-80 επί της Παρτιζάν ( 67-67 η κανονική διάρκεια). 

Ο αγώνας:
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά και η Παρτιζάν εκμεταλεύοντας το αργό τέμπο και την πολύ καλή της άμυνα, προηγήθηκε 10-2. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και με μπροστάρη τον Θοδωρή Παπαλουκά, μείωσαν τη διαφορά, με το δεκάλεπτο να κλείνει 17-15 με τρίποντο του Τεόντοσιτς.
Στο 2ο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική του πορεία με τη βοήθεια του αρχηγού του, με τον Σχορτσιανίτη να κερδίσει πολλές μάχες κάτω από την ρακέτα, τον Κλέιζα να σκοράρει σημαντικά καλάθια και τον Βασιλόπουλο να βοηθάει αμυντικά, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενος με 33-28.
Στο 3ο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός διατηρούσε μια διαφορά 5-6 πόντων παίζοντας πολύ καλή άμυνα, με τους Μπουρούση και Βασιλόπουλο να βοηθούν κυρίως αμυντικά και τον Λίνας Κλέιζα μαζί με τον Τεόντοσιτς να δίνουν λύσεις. Όμως, ο ΜακΚάλεμπ με όμορφο κάρφωμα ξύπνησε τους Σέρβους, η οποίοι με τρίποντο του Κέτσμαν μείωσαν σε 51-52 και το δεκάλεπτο να λήγει  με ισόπαλες τις ομάδες 52-52.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα τουΒουγιόσεβιτς πήρε το πάνω χέρι παίζοντας καλή άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είχε σωστές επιθέσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 60-54 με πρωταγωνιστή πάλι τον ΜακΚάλεμπ. Με σερί 5-0 οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 60-59 και με καλάθι του Τσίλντρες που άρχισε να ανεβαίνει και 2 βολές του Τεόντοσιτς, πέρασε μπροστά ξανά, με 65-62. Οι σέρβοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, ισοφάρισαν με τρίποντο του Κέτσμαν και πέρασαν μπροστά μετά από μια περίεργη φάση με καλάθι του ΜακΚάλεμπ στον αιφνιδιασμό. Ο Ολυμπιακός είχε την τελευταία επίθεση και με εκπληκτικό φόλοου κάρφωμα του Τζος Τσίλντρες ύστερα από έρμπολ σε προσπάθεια τριών πόντων του Τεόντοσιτς, ισοφάρισε 67-67, 2.6'' πριν από το τέλος. Ο ΜακΚάλεμπ αστόχισε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
Εκεί, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν δυνατή άμυνα, είχαν σωστότερες επιθέσεις,και εκμεταλεύτηκαν την υπεροχή τους κάτω από τον καλάθι με τον Γιάννη Μπουρούση να μαζεύει τρία συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ στην πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα! Με 2 δικές του βολές ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 79-75. Η Παρτιζάν όμως ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ο Ράσιτς με  τρίποντο μετά από έξι άστοχες προσπάθειες μείωσε σε  79-78, ο Τεόντοσιτς με βολές έκανε το 81-78, αλλά Ο Ράσιτς τον επίσης με βολές, μείωσε σε 81-80, 6'' πριν το τέλος του αγώνα. Στο τελευταίο φάουλ, Ο Τεόντοσιτς ήταν ψύχραιμος με 2/2, οι Σέρβοι αστόχησαν σε τρίποντο στη συνέχεια και ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο  ΜακΚάλεμπ  με 21, ο Μάριτς είχε 17, ενώ από τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ήταν ο Κλέιζα με 19, με Τσίλτρες και Τεόντοσιτς να ακολουθούν, έχοντας 17 και 15 αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα:
17-15, 28-33, 52-52, 67-67, και 80-83
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector