-->

Σελίδες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αφιερωμένο: Το βίντεο - παρηγοριά στους Διοργανωτές και όχι μόνο!

 Για όσους δεν το παρατήρησαν σε προηγούμενο άρθρο, σας παρουσιάζω ξανά ένα  μουσικό βίντεο που θα μπορούσε να είναι αφιερωμένο στην παρουσία των Αφρικανικών ομάδων στο Mundial! Για όσους έχουν χιούμορ...
Continue Reading

Οι 2 όψεις του ''νομίσματος'' της Εθνικής ομάδας.

Μας τελείωσε το Mundial από χθες, όσο αφορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παλέψαμε για το θαύμα με την Αργεντινή, είμασταν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το 77', αλλά μέχρι εκεί. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω σχεδόν ολόκληρο ένα e-mail που έστειλα σε αθλητικό site μέσα στο οποίο γράφω τη γνώμη μου κυρίως για την κριτική που ασκήθηκε στην ελληνική ομάδα και για τα τελευταία πεπραγμένα της Εθνικής. Μπορείτε στο τέλος αν θέλετε να πείτε και τη δική σας γνώμη.

<<...Σίγουρα το νόμισμα έχει 2 όψεις και η μία λέει πως δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι αλλά ούτε να χάνουμε τον ρεαλισμό μας αφού ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε δυνατότητες μόνο για καταστροφικό και όχι για δημιουργικό ποδόσφαιρο. Έτσι δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι πολύ διαφορετικό στον αγώνα με την Αργεντινή. Όμως, θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που έχουν περισσότερες φιλοδοξίες από αυτούς που υποτίθεται οργανώνουν και κυβερνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πουν μερικοί, ρε μεγάλε δεν ξέρεις που ζεις? Μωρέ ξέρω που ζω, ξέρω όμως να ξεχωρίζω την κοροιδία και την ''κωλοτούμπα'' και δεν έχει το δικαίωμα κανείς να βάζει χέρι σε μας που κάνουμε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ -και μόνο για τέτοιου είδους κριτική μιλώ- και μετά να μιλά για υπερπροσπάθεια, να γράφει για θριάμβους, ''καταθέσεις'' ψυχών κλπ. ενώ πριν ο ίδιος ''σταύρωνε'' πρόσωπα και πρόσωπα! Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο αλλά ούτε είμαστε αχάριστοι. Απλά βαρεθήκαμε και θέλουμε πλέον να δούμε πράξεις ''δημιουργίας'' και όχι άλλο καταστροφικό ποδόσφαιρο! Κακό είναι?
Να' ναι καλά όλοι τους για κάποιες μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν, τέρμα όμως στα προπονητικά ''κολλήματα'', στους μανατζερο-ποδοσφαιριστές και σε όλους αυτούς που κοιτούν περισσότερο την προβολή τους!
Υ.Γ.1:Συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα, την ελληνική ψυχή και το πάθος που μας διακατέχει.
Δεν απαξιώνουμε τίποτα, θέλουμε όμως να δούμε και άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο...
Υ.Γ.2:Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τις μιζο-εφημερίδες?
Υ.Γ3:Κύριε Αλέξη και κύριε Βασίλη, ξεχωρίστε πρώτα αυτούς που σας ''σταυρώνουν'' με αυτούς που σας ''γλύφουν'' και σας χαιδεύουν τα αυτιά και μετά ξαναβγείτε να πείτε ό,τι θέλετε! Σίγουρα οι ακροβάτες και οι αρέσκοντες εις την κωλοτούμπα είναι πολλοί. Το αλάθητο όμως μόνο ο Πάπας το έχει. Ή μήπως όχι? >>
Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 23/06

Δεν τα πήγαμε ούτε χθες καλά, αφού πέσαμε μέσα μόνο στο 50%. Σήμερα θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατό να ρεφάρουμε.
Το menu για απόψε έχει 3ο και 4ο όμιλο. Στις 5 αναμετρώνται οι ΗΠΑ με την ΑΛΓΕΡΙΑ και η ΣΛΟΒΕΝΙΑ με την ΑΓΓΛΙΑ για τον 3ο όμιλο. Έχω την εντύπωση πως δε θα έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις σήμερα. Γι' αυτό και βλέπω επικράτηση των Άγγλων στο παιχνίδι με τους Σλοβένους, έστω κι αν η ομάδα του Καπέλο δεν πείθει. Για όσους κυνηγήσουν ''ξερά'' το διπλό, καλύτερα να το ψάξουν στο internet που κάπως παλεύεται η απόδοση! Πέρα από αυτό, εμείς θα κυνηγήσουμε και κάποια ειδικά στοιχήματα, με ένα από αυτά να είναι το να εκτελεστούν πάνω από 10 κόρνερ.
Στο άλλο ματς του ομίλου, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Σε κάποιους μοιάζει φαβορί η ομάδα των ΗΠΑ, αλλά οι Αλγερινοί απέδειξαν στο ματς με τους Άγγλους ότι είναι σκληρά καρύδια! Πάντως, είναι γεγονός ότι δύσκολεύονται να σκοράρουν (δεν έχουν πετύχει ακόμα γκολ), γι' αυτό και πέρα από το under που έχει καλή αποδοσούλα (παρόλο που και οι 2 ομάδες θα χρειαστούν νίκη για πρόκριση), θα ρισκάρω και στο να μη σκοράρουν οι Αλγερινοί, όσο αφορά τα ειδικά.στοιχήματα.
Στον 4ο όμιλο, οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν την ομάδα της Γκάνας και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και θα προκριθούν, κι ας είναι σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από τους Σέρβους. Οι Γκανέζοι είναι μεν συμπαθείς, δε νομίζω όμως ότι θα τα καταφέρουν. Πάντως, σα δεύτερη επιλογή θα έλεγα να διαλέξετε μεταξύ του over και του goal-goal.
Τέλος, στο ματς της Αυστραλίας με τη Σερβία, πιστεύω πως η ''άναρχη'' ομάδα των Σέρβων δε θα πετάξει την ευκαιρία που έχει και έστω και δύσκολα θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Σα 2η επιλογή θα προτείνω τα 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:
ΗΠΑ- ΑΛΓΕΡΙΑ ....... under   /   να μη σκοράρει η Αλγερία
ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ ....... 2   /   over 10.5 κόρνερ
ΓΚΑΝΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....... 2   /   over ή goal-goal
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ ....... 2   /   2-3 γκολ

Υ.Γ.1: Δε βλέπω να έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις σήμερα μιας και αρκετά δεν έχουν βγάλει τελευταία οι ''φίλοι'' μας οι book? Θέλω να πιστεύω πως απόψε κάτι θα ''σπρώξουν''. Μένει να δούμε αν πέσω μέσα...
Υ.Γ.2: Μετά τον Τοροσίδη είχαμε και τον Τζόρβα να βγαίνει και ουσιαστικά να ''τη λέει'' σε αυτούς που έκαναν κριτική. Ρίξτε μια ματιά στο σημερινό άρθρο για την Εθνική και πείτε μας την άποψή σας.

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

Mε ψηλά το κεφάλι........23/6/2010

Καλησπέρα παιδιά.Τελικά η Γαλανόλευκη δεν τα κατάφερε και αποχαιρετά το Mundial με ψηλά όμως το κεφάλι.Πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι δυστυχώς και έτσι αφήσαμε το όνειρο.Εχθές δεν τα πήγαμε καλά στοιχηματικά αλλά εμείς συνεχίζουμε. Σήμερα οι Άγγλοι θέλουν το παιχνίδι αλλά το διπλό δεν μου αρέσει σαν απόδοση και θα το ρισκάρω απο το ημίχρονο.Τέλος για σήμερα θεωρώ ότι ίσως δούμε γκόλ απο τους Γερμανούς και απο την Γκάνα και το σημείο μου είναι το over2.5. Αυτά για σήμερα παλικάρια μου και καλή επιτυχία.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

1. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ
2. ΓΚΑΝΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ OVER 2.5
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector