-->

Σελίδες

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Γριά Έμπορος χασίς!!!!!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών που παρακολουθούσαν διακριτικά μια κατοικία στα Λεύκτρα Βοιωτίας, έχοντας την πληροφορία ότι στην αυλή υπήρχε μια ολόκληρη χασισοφυτεία. Πράγματι, τα χασισόδεντρα υπήρχαν, αλλά εκείνη που τα καλλιεργούσε ήταν μια… 80χρονη γριούλα!

Επί μέρες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν συστηματικά το σπίτι, περιμένοντας ότι κάποιο συγγενικό πρόσωπο της γιαγιάς θα ερχόταν να περιποιηθεί τα φυτά… Όμως, οι μέρες περνούσαν και η μόνη που φρόντιζε τα χασισόδεντρα ήταν ηλικιωμένη γυναίκα! Κι όχι απλώς τα φρόντιζε, αλλά τα τρυγούσε και μάλιστα… διακινούσε την κάνναβη σε χρήστες ναρκωτικών!

Έτσι, τελικά έκαναν έφοδο στο σπίτι και συνέλαβαν τη «γιαγιά του χασίς», στην αυλή της οποίας κατέσχεσαν 13 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ενώ στο υπόγειο του σπιτιού βρήκαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης 118 γραμμαρίων και στο σαλόνι ακατέργαστη ποσότητα 8,2 γραμμαρίων! Σε βάρος της 80χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Continue Reading

Η Πρώτη του Ασταμάτητου

Καλώς όρισα στην ομάδα του abalae!!!καλό χειμώνα σε όλους!μαζί θα ασχολούμαστε με θέματα παντώς τύπου, αλλα αθλητικου κυρίως περιεχομένου!!!
Η χρονιά προδιαγράφεται κερδοφόρα μέσα από τις προβλέψεις για το στοίχημα!

Υ।Γ Δε νοιώθουμε παίδες τίποτα
Continue Reading

Καλό μήνα και καλή χρονιά

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!
Επιστρέψαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ από τις διακοπές....και κλειστήκαμε πάλι στα καβούκι μας!Η ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε και με μεγάλη μου χαρά είδα τους "μεγάλους" να γκελάρουν αν και πιστευώ ότι δύσκολα αυτό να ξανα γίνει....
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η χρονιά να φέρει κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις και το πρωτάθλημα μας να μην είναι δύο και τριών ταχυτήτων!
Όσον αφορά τα στοιχηματικά θα ξεκινήσουμε δυνατα το τριήμερο που έρχεται μπας και βγάλουμε τα σπασμένα των διακοπών!

Υ.Γ: Ελπίζω η Εθνική μας στο μπάσκετ να ¨ξυπνήσει ¨ γρήγορα γιατί κάτι μου λέει ότι οι Ρώσοι δε θα θέλουν να νικήσουν και αυτοί στο μεταξύ μας παιχνίδι....και μετα έρχονται οι Αμερικανοί....

Με εκτίμηση
Akalyptos_N
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector