-->

Σελίδες

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ 29/05

Δύσκολη μέρα, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας.
   Καταρχήν, από τα σημερινά φιλικά, λόγω κυρίως της μεγάλης εκτίμησης που έχω στο πρόσωπο του Γκους Χίντινγκ, δεν πιστεύω ότι η Τουρκία θα χάσει από τις ΗΠΑ. Όπου έχει δουλέψει ο συγκεκριμένος προπονητής έχει αφήσει έργο, γι' αυτό και πιστεύω πως οι γείτονες έκαναν πολύ καλή κίνηση, προσλαμβάνοντας τον ολλανδό ως ομοσπονδιακό προπονητή.
Επίσης, πιστεύω πως η Νορβηγία θα κερδίσει το φιλικό με το Μαυροβούνιο, μιας και κοιτάει πιο σοβαρά τα φιλικά ματς από τους φιλοξενούμενους και είναι και πιο δυνατή στην έδρα της.
   Έχω επιλέξει και ένα παιχνίδι από τη Β' Ισπανίας, αυτό ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και στη Βιγιαρεάλ Β. Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να σοβαρευτεί η Σοσιεδάδ γιατί αν συνεχίσει έτσι θα μπει σε περιπέτειες όσο αφορά την άνοδο, οπότε εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα επικρατήσει σήμερα.
   Ένα άλλο παιχνίδι που βλέπω επικράτηση των γηπεδούχων, είναι αυτό ανάμεσα στην Σλίγκο Ρόβερς και την Μπρέϊ, για την Premier League της Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν ώστε να μη μπουν σε περιπέτειες υποβιβασμού και μπορούν να το κάνουν, μιας και η Μπρέϊ δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα ενώ έχει και απουσίες.

Συνοπτικά:
ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ....... Χ2
ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ .......1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β .......1
ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΡΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ .......  


Τέλος, για όσους ασχολούνται με Eurovision, μιας και φέτος απ' ότι ακούγεται δεν υπάρχουν πολλά ''δυνατά'' τραγούδια, δεν κακοβλέπω τις αποδόσεις που έχει η Ελλάδα για είσοδο τουλάχιστο στη 10άδα...

Καλές προβλέψεις, με εκτίμηση
Othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector