-->

Σελίδες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 15/06

Για χαρά σε όλους! Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Akalypto για τα πολύ καλά του λόγια! Οφείλω όμως να ομολογήσω για να είμαι δίκαιος, πως χθες δεν έκανα το απόλυτο μιας και ως πρώτο σημείο είχα δώσει τη νίκη των Ολλανδών από το ημίχρονο, πράγμα που δεν έκατσε. Πάντως τα πάμε αρκετά καλά (φτού να μην το ματιάσω και εγώ όπως είπε ο φίλος μου) και άντε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.
Για σήμερα, έχουμε καταρχήν το μεσημέρι την αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας με τη Σλοβακία. Ένα ματς που για μερικούς είναι φαβορί η Σλοβενία, μιας και ο αντίπαλος φημίζεται πιο πολύ για το ράγκμπι παρά για το ποδόσφαιρο, παρ' όλα αυτά δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο το ματς για τους πρωτάρηδες Σλοβάκους, γι' αυτό, πέρα από το διπλό, θα προτιμήσω το under μιας και το πιο πιθανό είναι να δούμε άλλη μία ''σούπα''. Καλό ειδικό στοίχημα για αυτό το ματς είναι να εκτελεστούν όχι πάνω από 10 κόρνερ, (για όσους θέλουν να το ψάξουν στο internet).
Πάμε και στο ματς της ημέρας κατά την προσωπική μου γνώμη, τον αγώνα μεταξύ Ακτής Ελεφαντοστού και Πορτογαλίας. Ήρθε ο καιρός να ρισκάρουμε πηγαίνοντας κόντρα στο φαβορί που σύμφωνα με τους book είναι οι Πορτογάλοι. Αρκετά άσχημα ποδαρικά δεν έγιναν από τις ομάδες της Αφρικής (με εξαίρεση τη Γκάνα)? Η Ακτή Ελεφαντοστού πιστεύω είναι η ποιοτικότερη ομάδα της Ηπείρου. Σίγουρα θα μου πείτε πως και οι Πορτογάλοι έχουν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και παίκτες όπως ο Ρονάλντο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δε νομίζω πάντως ότι είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Για όσους δε θέλουν να ρισκάρουν, πιστεύω πως τουλάχιστο δε χάνει σήμερα η παρέα του Ντρογμπά, ενώ πολύ πιθανό βλέπω το να μπαίνουν 2 με 3 γκολ (βλ. internet).
Για το τελευτάιο παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Β. Κορέα, δεν έχω να πω και πολλά. Με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν, το μόνο που θα προτείνω είναι η επικράτηση των Βραζιλιάνων από το ημίχρονο, αν και ακόμα και αυτή η απόδοση είναι για τα ''μπάζα''. Όποιος γουστάρει, μπορεί να παίξει ως σκόρερ (γενικά στον αγώνα) τον Λουίς Φαμπιάνο.
Συνοπτικά:

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ ....... under   /   2    /   μέχρι 10 κόρνερ (internet)
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ....... 1   /   1Χ  ή  2-3 γκολ (internet)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΟΡΕΑ ....... 1 ΗΜ - 1 ΤΕΛ   /   Σκόρερ ο Φαμπιάνο

Παρακάτω δίνονται κάποια ειδικά στοιχήματα που έχω δώσει στην αρχή του Mundial.

Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

Καθόλου Άσχημα Μέχρι Τώρα

Φτου φτου φτου μη μας ματιάσετε παιδιά σήμερα 14/6 είχαμε το απόλυτο (χάρι στον othersider κυρίως) αλλά και τις προηγούμενες μέρες δε τα πήγαμε και άσχημα. Ας συνοψίσουμε λοιπόν:

Akalyptos_N 
4 στα 5 παιχνίδια
11/6 : 2 στα 2 με απόδοση 4,8
12/6 : 1 στα 2 
13/6 : 1 στα 1 με απόδοσή 3,25

Othersider
7 στα 8 παιχνίδια




 
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector