-->

Σελίδες

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μου’ δωσες ασίστ, πάρε μια μπουνιά!

Ατομιστές θα κάνει τους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του ο Φραντσέσκο Καπούτο. Ο άσος της Μπάρι όχι απλώς δεν εκτίμησε την εξαιρετική ασίστ του συμπαίκτη του, Εμάνουελ Ρίβας, αλλά όταν ο τελευταίος έτρεξε να τον συγχαρεί για το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Τσεζένα, αντί «ευχαριστώ» δέχτηκε μία γροθιά από τον συμπαίκτη του. Καλά να πάθει, για να είναι αλτρουιστής...


πηγή: www.sport-fm.gr 
Continue Reading

Ο Gary Lineker και το βίντεο ''ανακούφισης'' στο Μουντιάλ του 1990!

Ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε ότι στον αγώνα Αγγλία-Ιρλανδία για την πρεμιέρα του Μουντιάλ '90, "ξαλάφρωσε" πάνω του κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου (video)!

Η φήμη αυτή υπήρχε για πολλά χρόνια καθώς είχε γίνει σχετική αναφορά από τον πρώην αρχηγό των "λιονταριών", Τέρι Μπούτσερ, όμως χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 20 χρόνια μέχρι να παραδεχτεί ο άλλοτε δεινός στράικερ ότι ήταν πραγματικό γεγονός...

"Δεν το έχω παραδεχτεί ποτέ αλλά είναι αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει καταγραφεί στην κάμερα, όμως αν δεν γνωρίζεις (τί έχει συμβεί) δεν μπορείς να ξέρεις", ομολόγησε σε συνέντευξή του στο "BBC" ο Λίνεκερ, αναφορικά με το περιβόητο ματς που έλαβε χώρα στο Κάλιαρι, και συνέχισε:

"Δεν αισθανόμουν πολύ καλά στην ανάπαυλα αλλά συνέχισα. Η μπάλα πήγε προς την αριστερή πλευρά, προσπάθησα να κάνω τάκλιν σε κάποιον, τέντωσα το πόδι μου και μετά άφησα τον εαυτό μου να ανακουφιστεί.

Ήμουν πολύ τυχερός που έβρεχε εκείνο το βράδυ και μπορούσα να κάνω κάτι για να μη φανεί. Ήταν κάτι το τραγικό που έτυχε να συμβεί. Πόσες λεπτομέρειες θέλεις ακόμα;

Είναι αλήθεια. Ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι μας στο Μουντιάλ του 1990 απέναντι στην Ιρλανδία. Μπορείτε να με δείτε να τρίβομαι στο χορτάρι σαν σκυλί. Ήταν η πιο απαίσια εμπειρία της ζωής μου".

Να σημειωθεί πως ο Λίνεκερ έπαιξε 80 φορές για την Εθνική Αγγλίας και σκόραρε 48 φορές, συμπεριλαμβανομένου και του γκολ του κόντρα στην Ιρλανδία σε εκείνο το ματς, το οποίο πάντως είχε σημειωθεί πριν το ατυχές περιστατικό στο δεύτερο ημίχρονο.
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector