-->

Σελίδες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 02/07

Καλησπέρα. Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα όπως είπε κάποιος! Σήμερα ξεκινά η προημιτελική φάση του Mundial και πάμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά τους 2 αγώνες της ημέρας.
Στο Ολλανδία - Βραζιλία, έχουμε 2 ομάδες που αρέσκονται και συνηθίζουν να έχουν την κατοχή της μπάλας. Βέβαια, από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, η Βραζιλία εμφανίζεται με ακόμα πιο ''ευρωπαϊκό'' πρόσωπο σε αυτή τη διοργάνωση ελέω Ντούνγκα και αν μη τι άλλο, η άμυνά της παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα σε σχέση με αυτή των ''Οράνιε'', γι' αυτό και είναι το φαβορί μιας και πέρα από το ταλέντο, φαίνεται να έχει καλύτερες ισορροπίες μεταξύ άμυνας, κέντρου και επίθεσης. Βέβαια, οι Ολλανδοί μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι και αγωνίζονται κυρίως με μυαλό και οργάνωση. Προσωπικά παρόλο που θεωρώ φαβορί τους Βραζιλιάνους, θα προτιμήσω να ρισκάρω στα 2-3 γκολ, με 2η επιλογή το Χ ημιχρόνου, αφού πιστεύω στην αρχή θα παίξουν πιο συγκρατημένα και οι 2 ομάδες.
Στο βραδυνό ματς, οι περισσότεροι (και είναι φυσιολογικό) δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Ουρουγουάης. Σίγουρα οι Ουρουγουανοί έχουν μεγαλύτερο ταλέντο ποδοσφαιρικά, όμως οφείλω να ομολογήσω πως με προβλημάτισε η οπισθοχώρησή τους μετά το 1-0 στον αγώνα με τη Ν. Κορέα Μπορεί να ήταν και θέμα τακτικής, όμως άλλο οι Κορεάτες και άλλο οι Γκανέζοι που δεν αστειεύονται. Εδώ θα προτιμήσω το under, και σα 2η επιλογή πάλι το Χ ημιχρόνου.
Παρακάτω θα προτείνω και κάποια ειδικά με ρίσκο, για καλύτερες αποδόσεις.

Συνοπτικά:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... 2-3 γκολ   /   Χ ΗΜ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... under   /  Χ ΗΜ

Ειδικά με ρίσκο:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... περισσότερα κόρνερ η Βραζιλία 
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... Χ ΗΜ - 1 ΤΕΛ


ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... περισσότερα κόρνερ η Ουρουγουάη


Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

Στον Κουβά του Mundial.......2/7/2010

Καλησπέρα παιδιά.Χαθήκαμε λόγο φόρτου εργασίας αλλά τι να κάνουμε δε γίνεται αλιώς.Μέσα σε όλη αυτή την κρίση που υπάρχει και παρόλο την αύξηση του ΦΠΑ εμείς θα συνέχιζουμε να ελπίζουμε σε ένα μικρό μεροκάματο απο την τρέλα μας το στοίχημα.Για σήμερα έχουμε δύο ωραία ματς.Εχουμε τους Ολλανδούς να παίζουν με το Θηρίο που λέγεται Βραζιλία και εδώ πιστέυω ότι θα σταματήσουν την καλή πορεία τους.Επίσης η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Γκάνα και είναι δύσκολο προβλέψεων.Εδώ θα πάω με το μηδέν ένα γκολ που το βρίσκουμε σε καλή απόδοση.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2ΤΕΛΙΚΟ
2.ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΚΑΝΑ 0-1ΓΚΟΛ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Betatzis_Patra
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector