-->

Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 14/06

Φασούλι στο φασούλι, γεμίζει το σακούλι, έλεγαν κάποιοι από πολύ παλιά...
Σιγά σιγά λοιπόν, πάνε να δούμε τι έχουμε για σήμερα:
Έχουμε 5ο και 6ο όμιλο.
Γιά τον 5ο όμιλο, η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Δανία, σε ένα ματς  που σίγουρα έχει φαβορί, όμως υπάρχει και μια προϊστορία που λέει πως στα τελευταία 6 ματς μεταξύ τους, τα 5 έληξαν ισόπαλα. Παρ' όλα αυτά, η διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων είναι μεγάλη και μπορεί η ομάδα του Μάρτιν Όλσεν να βασίζεται στη δυνατή της άμυνα, τόσο όμως το ταλέντο των ''Οράνιε'' όσο και η ηλικία των αμυντικών της Δανίας, νομίζω ότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Θα ρισκάρω στο να λυγίσουν από το ημίχρονο οι Δανοι, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το 1.4 με 1.5 που δίνουν τον άσσο των Ολλανδών. Καλό μου φαίνεται και το 2-3 γκολ (internet).
Στο άλλο ματς του ομίλου, τα πράγματικα είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι ομάδες δεν έχουν δείξει και τίποτα ιδιάιτερο επιθετά κυρίως, και επειδή ο αγώνας αυτός είναι και ο πιο σημαντικός για την πορεία τους στον όμιλο, θα ρισκάρω είτε στο under είτε στο να μπουν 0 έως 1 γκολ (internet).
Ομοίως, δε βλέπω πολλά γκολ στο ματς του 6ου ομίλου ανάμεσα στην Ιταλία και την Παραγουάη. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν είναι όπως το 2006, έχουν και περισσότερα χρόνια πάνω τους, ενώ η Παραγουάη είναι η κλασική τσαμπουκαλεμένη Λατινοαμερικάνικη ομάδα. Κλειστό ματς, θα ποντάρω στο under και εδώ αλλά και στο Χ του ημιχρόνου.
Ένα ωραίο ειδικό στοίχημα για όσους το ψάχνουν στο internet, είναι να εκτελεστούν περισσότερα κόρνερ στο 2ο ημίχρονο.
Συνοπτικά:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ ....... 1 ΗΜ - 1 ΤΕΛ   /   2-3 γκολ (internet) 
ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ ....... under   /   0-1 γκολ (internet)
ΙΤΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ....... under ή X ημίχρονο   /   περισ. κόρνερ στο 2ο ημίχρονο

Με εκτίμηση,
othersider


Της Τελευταίας Στιγμής (20:50):

Αξίξει το ρίσκο του Χ στο Ιταλία- Παραγουάη, οι Ιταλοί καμία σχέση με την ποιότητα που είχαν σαν ομάδα του παρελθόντος και η Παραγουάη με σύστημα αλλά "ελλάδα" όλοι πίσω και αντεπιθέσεις πιστεύω θα κάνει τη ζημιά.

Με εκτίμηση Akalyptos_N
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector