-->

Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η ώρα των <μικρών>

Καλησπέρα μάγκες.Τώρα τελευταία στοιχηματικά πάμε κατά διαόλου με αποτέλεσμα η ψυχολογία μας να είναι στο ναδίρ.Europa League σήμερα με παιχνίδια <ειδικών συνθηκών> οπότε πάμε με χαμηλό ποντάρισμα ίσα ίσα για να κρατηθούμε ζεστοί για το σ/κ.

Σταθερός στην τακτική μου έχω επιλέξει 2 ματς για σήμερα.

1ο:Στο ματς Ρέ'ι'τζερς- Σπορτινγκ βλέπω <άσσο>.Τα οικονομικά προβλήματα των πορτογάλων τους έχουν αποπροσανατολίσει αγωνιστικά ενώ και η πώληση του μεγάλου τους αστεριού Λιέντσον είναι ένα ΣΥΝ.

2ο:1Χ στο Πάοκ- Τσσκα Μόσχας.Εδώ θα πάω κόντρα στη λογική και θα ποντάρω στην <καυτή> έδρα του Αετού του Βορρά αλλά και στην αγωνιστική απραξία των Ρώσων.Ο Πάοκ σε διπλές αναμετρήσεις είναι δυσκολοκατάβλητος και πρέπει να <φτύσεις> αίμα για να του επιβληθείς

Καλή επιτυχία

Ο άρρωστος
Continue Reading

Πάμε με Europa League! 17/02

Καλησπέρα. Πέσαμε εντελώς έξω χθες στο ματς της Ρόμα με την Σαχτάρ, αφού η τραγική άμυνα των "Ρωμαίων", η επιπολαιότητα των επιθετικών της καθώς και το ταλέντο συγκεκριμένων παικτών της Σαχτάρ, μετέτρεψαν το 1ο ημίχρονο σε "Ουκρανέζικο πάρτυ"!. Σήμερα στο Europa League είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας αφού τελευταία δεν τα πάμε και τόσο καλά. Θα στηριχθούμε στον άσσο της Μπενφίκα στον αγώνα εναντίον της πολύ κακής φέτος Στουτγάρδης. Σα 2ο σημείο θα κοντράρουμε αυτή τη φορά ομάδα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την Σπόρτινγκ, η οποία ταλανίζεται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και αντιμετωπίζει στη Σκωτία την Ρέϊντζερς, η οποία έχει όπλο συνήθως την έδρα της. Θα κλείσω με ένα under και ένα over. Το under είναι στον αγώνα του Πάοκ με την ΤΣΣΚΑ, ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα στην Τούμπα που πιστεύω δε θα σπάσει σήμερα, με την Ελληνική ομάδα να προσπαθεί να πάρει ένα καθαρό σκορ που θα τη βοηθήσει στον επαναληπτικό, χωρίς όμως να παίρνει μεγάλα ρίσκα. Τέλος, θα ρισκάρουμε με το over στον αγώνα της Βασιλείας κόντρα στην Σπαρτάκ, ελπίζοντας ότι θα ανοίξει το ματς, παρόλο που οι Ρώσσοι έρχονται από αγωνιστική απραξία.

Συνοπτικά:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ....... 1
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ....... 1
ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ ....... under
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ....... over

καλή επιτυχία,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector