-->

Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Αηδία...

Πώς να μιλήσεις για μπάσκετ μετά από αυτά που έγιναν την Κυριακή στον 4ο τελικό μεταξύ των ''αιωνίων'' ?
Ειλικρινά δεν έχουμε καθόλου όρεξη να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά, απλά για πολλοστή φορά φάνηκε πως κάποιοι δε σέβονται το ελληνικό μπάσκετ, ένα άθλημα που μας έχει προσφέρει ανεπανάληπτες χαρές, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
Ποιόν να πρωτοκατηγορήσεις?
Τις διοικήσεις των ομάδων που ''κρύβονται'' πίσω από τα συμφέροντα κάποιον (γιατί δεν είναι όλοι στο ίδιο καζάνι)?
Τον ΠΣΑΚ που ''κλείνει'' τα μάτια στο βρώμικο παρασκήνιο που κάποιοι μεθοδεύουν?
Τα ανεγκέφαλα ζώα που ψάχνουν αφορμή για να κάνουν επεισόδια?
Την κοινώς αποδεκτή προκλητική και πολλές φορές απαράδεκτη στάση της αστυνομίας?
Το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι είτε μέσω της πέννας και του πληκτρολογίου είτε μέσω της φωνής τους δυναμιτίζουν το κλίμα, καθώς και η έλλειψη αντικειμενικότητας από τον τύπο?
Κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν με κάποια από τα παραπάνω, κάποιοι άλλοι μπορεί να σταθούν και σε άλλους παράγοντες. Το θέμα είναι ένα: Δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, οικονομικά αλλά και κοινωνικά, πρέπει να βάλουν όλοι μα όλοι το χέρι τους ώστε να γίνει γενική ''εκκάθαρση'' στον ελληνικό αθλητισμό. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βγει στην επιφάνεια ο ''υπόκοσμος'' που κρύβεται πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις που αμαυρώνουν τόσα χρόνια τον αθλητισμό και να αν όχι τιμωρηθούν, να απομακρυθούν οι υπαίτιοι και οι ηθικοί αυτουργοί.
Θα μου πείτε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά σε όλα τα παραπάνω και πολλές φορές έχει ''μαλλιάσει'' η γλώσσα κάποιον χωρίς να έχουμε δει αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω πραγματικά αν αλλάξει και τώρα κάτι, αλλά όσο υπάρχουν άτομα με αθλητική συνείδηση και ευπρέπεια, δε θα πάψουν να προσπαθούν να ''ξυπνήσουν'' και άλλους που αγαπούν ή και υπηρετούν με ευλάβεια τον ελληνικό και όχι μόνο αθλητισμό.
Κάποια άλλη στιγμή, θα ξαναμιλήσουμε για τα αγωνιστικά...

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector