-->

Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

O Djibril 13 προτείνει....

Η ομάδα όπως βλέπετε μεγαλώνει όλο και περισσότερο και το νέο μας μέλος Djibril 13 προτείνει για τους αυριανούς αγώνες τα παρακάτω:

Αργεντινή- Ν.Κορέα =  over 2,5
Γαλλία - Μεξικό = 1
Continue Reading

Καλώς τον κι ας άργησε!

Καλωσορίζουμε στη ''στοιχηματική ομάδα'' τον φίλο μας τον Μούτα! Θα μας δώσει κι αυτός τα ''φώτα'' του για το στοίχημα και εύχομαι να τα πάει καλά.

Λίγο πιο συνοπτικά σήμερα οι προβλέψεις του, οι οποίες είναι οι εξής:

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ ....... under
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ ....... 2-3 γκολ
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ....... Χ ημίχρονο

Με εκτίμηση,
Μούτας
Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 16/06

Δεν ήταν καλή η χθεσινή μέρα. Δε βγήκε το ρίσκο με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ η Βραζιλία κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να κάμψει την εξαιρετική αντίσταση των Κορεατών. Πάμε όμως να δούμε τι έχει το ''menu'' για σήμερα.
Το πρώτο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην Ονδούρα και τη Χιλή. Μπορεί οι Νοτιοαμερικάνοι να εντυπωσίασαν στα προκριματικά και να έχουν σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από την Ονδούρα που συμμετέχει μόλις για 2η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι όμως καμιά υπερομάδα. Πέρα από το under που βλέπω (μόνο 2 over έχουμε στο κακό μέχρι τώρα θέαμα), θα ρισκάρουμε και σήμερα προβλέποντας να λήγει Χ το ημίχρονο. Αν λυγίσει πάντως κάποιος στο τέλος, αυτός πιστεύω θα είναι η Ονδούρα.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ελβετία. Τις ξέρουμε καλά και της 2 ομάδες μιας και τις έχει αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα. Δε θα ασχοληθώ με τον ''άσσο'' των Ισπανών σε τέτοια απόδοση και θα προτιμήσω τα 2 με 3 γκολ στην αναμέτρηση, για τους ''ιντερνετάκιδες'', όπως και το να μη σκοράρει η Ελβετία.
Τέλος, το βράδυ ξεκινά ουσιαστικά η 2η αγωνιστική των ομίλων, με τη Ν. Αφρική να τίθεται αντιμέτωπη με την Ουρουγουάη. Προβλέπω (άντε πάλι!) ένα κλειστό παιχνίδι μιας και είναι πολύ σημαντικό ματς και για τους διοργανωτές αλλά και για την παρέα του Ντιέγκο Φορλάν, αφού από αυτό το παιχνίδι ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Νοτιοαφρικανοί σίγουρα δε θέλουν να προκαλέσουν κι άλλη απογοήτευση στο Αφρικάνικο κοινό, όμως δε θα είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι στους Ουρουγουανούς, οι οποίοι παίζουν δυνατά, γι' αυτό και πέρα από το under, ένα καλό ειδικό στοίχημα κι εδώ, είναι να δεκτεί περισσότερες κίτρινες κάρτες η ομάδα της Ουρουγουάης.
Συνοπτικά:

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ ....... Χ ημίχρονο   /   under    (Χ ΗΜ - 2 ΤΕΛ για αυτούς που κυνηγούν τα πολλά)
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ ....... 2-3 γκολ   /   να μη σκοράρουν οι Ελβετοί
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ....... under   /   περισσότερες κίτρινες κάρτες η Ουρουγουάη

Στη συνέχεια όπως πάντα τα ειδικά προ Mundial (αν και μας απογοήτευσε ο Φαμπιάνο):

Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο







Υ.Γ.1: Σύντομα θα ανέβει άρθρο για την 1η απογοητευτική αγωνιστική του Mundial
Υ.Γ.2: Κάποια πράγματα εκτός βέβαια και από τις Βουβουζέλες δε μου αρέσουν. Π.χ. το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κόρνερ της Ακτής Ελεφαντοστού στα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ να το εκτελέσουν με ΠΑΣΟΥΛΑ??? Έλεος ρε παιδιά...

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector