-->

Σελίδες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κουβαδομαχίες! 26/02/2011

Καλησπέρα! Επιστρέψαμε στις επιτυχίες (με μικρές αποδόσεις βέβαια αλλά χρειαζόμασταν μια ώθηση μετά τις τελευταίες ''σφαλιάρες'' !). Αρκετά μεγάλο κουπόνι σήμερα, πάμε να δούμε τι προτείνουμε.
Ξεκινάμε από το ντέρμπι στο Μόναχο. Η Μπάγερν, με τη φοβερή παράδοση που έχει απέναντι στην πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, θέλει να αποδείξει πως δεν έχει ξοφλήσει ακόμα (αν και πολύ δύσκολα τα τρομερά παιδιά του Ντόρτμουντ θα χάσουν αυτόν τον τίτλο). Σκοράρουν και οι 2 ομάδες, το ματς λογικά δε θα είναι κλειστό, οπότε βλέπουμε goal-goal στο ντέρμπι (πιθανό και το over).
Συνεχίζουμε με τον άσσο της Άστον Βίλα απέναντι στην Μπλάκμπερν και το στηρίζουμε στο γεγονός ότι οι ''χωριάτες'' θέλουν να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας χάνουν πολύ από τη δύναμή τους.
Το τρίτο παιχνίδι έρχεται από την Α' Αγγλίας. Η Σαουθάμπτον που παλεύει για άνοδο, υποδέχεται την Σουίντον η οποία έχει πτωτική πορεία τελευταία. Με δεδομένο τη διαφορά των 2 ομάδων φέτος, την καλή επίθεση των γηπεδούχων στην έδρα τους σε συνδυασμό με την άσχημη εικόνα των φιλοξενούμενων αλλά και το κίνητρο για εκδίκηση μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Τρόφι, δεν είναι άσχημος ο άσσος από ημίχρονο ή ακόμα και η νίκη με διαφορά πάνω από ένα γκολ για την Σαουθάμπτον.
Το ρίσκο σήμερα θα το πάρουμε στο διπλό της Νταντί απέναντι στην Χάμιλτον για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά υποβιβασμένοι ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες για καλύτερο πλασάρισμα στην κορυφή.
Τέλος, στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον απόηχο του ντέρμπυ, βλέπω να την ''πληρώνει'' ο Ατρόμητος, γι' αυτό και καλοβλέπω τον άσσο από ημίχρονο στο Ολυμπιακό στάδιο.


Συνοπτικά:

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ....... goal-goal / over
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ....... 1
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ ....... 1ΗΜ -1 ΤΕΛ / 1 (με χάντικαπ 1 γκολ)
ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ....... 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ....... 1ΗΜ - 1ΤΕΛ

Καλή επιτυχία,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector