-->

Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Έχασε, κάνοντας ρεκόρ!

Σε ένα πολύ εύκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό κατέληξε ο 1ος τελικός του μπάσκετ που έγινε χθες στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να επικρατούν με 73-54 και τους ερυθρόλευκους να αντιστέκονται ουσιαστικά μόνο στο 10 δεκάλεπτο!
Χαρακτηριστικό της κάκιστης μέρας που βρέθηκε η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη (κι ο ίδιος στα χειρότερα βράδυα του), ήταν το τραγικό ποσοστό που είχαν οι ερυθρόλευκοι στα τρίποντα, με μόλις 0/23, που ίσως να αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ!!
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 14-6. Με την είσοδο του Θοδωρή Παπαλουκά, ο Ολυμπιακός μείωσε στον πόντο 19-18, αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς με νέο ξέσπασμα, και κύριους εκφραστές τους Πέκοβιτς και Σπανούλη, με σερί 12-0 έφερεαν το σκορ στο 31-18 και στη συνέχεια έκαναν πάρτυ, τόσο μέσα στη ρακέτα, όσο και έξω. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι είχαν τον Τσίλντρες στη χειρότερη μέρα και τον Κλέϊζα εκνευρισμένο από τα γρήγορα φάουλ που του σφύριξαν οι διαιτητές, αλλά και από τη ροή του ματς, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει 41-26.
Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, με τον Παναθηναϊκό να παίζει πολύ σωστά σε άμυνα και επίθεση και τον Ολυμπιακό να βλέπει το καλάθι σαν τρύπα από βελόνα, τα ατού του να μην μπορούν να βοηθήσουν και γενικά να μην τους βγαίνει τίποτα, δίνοντας πολλές φορές την εντύπωση πως κανείς από τους παίκτες δεν είχε ψυχολογία, ενώ βλέπαμε έναν τρόπο παιχνιδιού που θύμιζε ''αλάνα''!
Έτσι, οι πράσινοι έφτασαν στο άνετο 73-54, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Μπατίστ και Φώτση με 13, τους Τσαρτσαρή και Πέκοβιτς από 10.
Από τους ερυθρόλευκους, ο Κλέϊζα είχε 13 (οι περισσότερες με βολές) και ο Τεόντοσιτς 10.
Τα δεκάλεπτα:
19-16, 41-26, 66-42, 73-54

Υ.Γ.: Μην αποκλείετε να κερδίσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός και μάλιστα εύκολα!
Όλα είναι πιθανά με την κατάσταση που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ακόμα και να γίνει όμως αυτό, πρέπει να αλλάξουν πολλά και σημαντικά πράγματα ώστε να να γίνει η ανατροπή, η οποία αν έρθει, πάλι δε θα πρέπει να καθησυχάσουν στον Πειραιά, μιας και η ομάδα θέλει ριζικές αλλαγές σε κάποια σημεία...
Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ 27/05

Μιά χαρά...χάλια τα πήγαμε προχθές με 0/3. Βέβαια, είχα προειδοποιήσει - για τα φιλικά - πως καλύτερα να πάρουμε μια γεύση πριν ξεκινήσουμε, δε μας έκατσε και η ΕΡΕΜΠΡΟ, οπότε σας απογοητεύσαμε. Ελπίζω να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που θα έχουμε 0% επιτυχία! Προς το παρόν δεν πιστεύω ότι έχει κάτι αξιόλογο για να κυνηγήσουμε, υπομονή μέχρι το Σ/Κ όπου θα έχουμε και Basket
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector