-->

Σελίδες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 11/06

Καλησπέρα και από μένα. Ξεκινά σήμερα το πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ν. Αφρικής και παράλληλα μια ''στοιχηματική πανδεσία'' που ελπίζουμε να μην παρουσιάσει ακραία φαινόμενα. Ωραίο το στοίχημα παίδες, μη χάσουμε όμως και τις διακοπές μας (όσοι πάνε τέλος πάντων)!
Θα ξεκινήσω με προβλέψεις για τους σημερινούς αγώνες και στη συνέχεια με κάποια ειδικά στοιχήματα που έχω επιλέξει.
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΞΙΚΟ: Όλοι φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ΠΟΤΕ δεν έχει χάσει η διοργανώτρια χώρα! Τώρα θα μου πείτε ότι όλες οι παραδόσεις κάποια στιγμή ''σπάνε''. Σήμερα πάντως, ο αντίπαλος δεν μου πολυγεμίζει το μάτι, καθώς το Μεξικό δεν φαίνεται τουλάχιστο να είναι αυτό του προηγούμενου Mundial, οπότε πιστεύω πως θα διατηρηθεί τουλάχιστο η ''πρώτη'' παράδοση και επειδή στην πρεμιέρα συνήθως είναι πιο ''κλειστά'' τα πράγματα, θα επιλέξω το under για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Την ίδια επιλογή έχω κάνει και για το 2ο ματς της ημέρας, μιας και από τη μία πλευρά βρίσκετε μια σκληροτράχηλη  ομάδα της Λατινικής Αμερικής οπως είναι η Ουρουγουάη την οποία ποτέ δε θα πρέπει να υποτιμούμε, ενώ από την άλλη έχουμε τους Γάλλους οι οποίοι ''τρώγονται'' μεταξύ τους τελευταία και γενικά επικρατεί αναστάτωση στην ομάδα μεταξύ προπονητή - παικτών αλλά και των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους.
Οπότε:
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΞΙΚΟ ....... under (ή 1 για τους πιο τολμηρούς)
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΑΛΛΙΑ ....... under 

Όσο αφορά τα ειδικά στοιχήματα, μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά στο διαδίκτυο, παρακάτω προτείνω κάποια από αυτά:
Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο (μακάρι να διαψευσθώ)
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο

Θα έχουμε και συνέχεια, προς το παρόν καλή επιτυχία
Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

World Cup Prediction - Στον κουβα 11/06

Καλησπέρα σε όλους το Παγκόσμιο Κυπελλο ξεκινάει επιτέλους και ας ελπίσουμε να μην δούμε "Σούπες" παιχνίδια όπως το 2006!
Όσον αφορά τα προγνωστικά ακούω από φίλους και ειδικούς ότι η Ν.αφρική θα κερδίσει....εγώ πάλι ξέρω ότι στον πρώτο αγώνα του οικοδεσπότη το άγχος τον κυριεύει και θα πάω προς το Χ καθώς και το Μεξικό δεν με έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα με την αποδοσή του στα φιλικά που έδωσε!
Τέλος για σήμερα θα προτείνω το under 2.5 goal μιν σας πω και under 1.5 στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ουρουγουάη, για τον απλό λόγω ότι οι Γάλλοι ακόμα ψάχνονται και δεν δείχνουν ικανοί, κατα την προσωπικοί μου άποψη πάντα, να κερδίσουν, και δε μπορούν να πετύχουν ούτε το δοκάρι. Με την Ουρουγουάη δε θα ασχοληθώ καθόλου.

Ν.Αφρική - Μεξικό = Χ
Ουρουγουάη - Γαλλία = under 2.5 (με ρίσκο under 1.5)

Με εκτίμηση Akalyptos_N
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector