-->

Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζουμε με Champions League και Άρη!

Καλησπέρα σας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 ματσάκια. Τα 2 του Champions League και το μοναδικό για το Europa που είναι αυτό του Άρη με την ''φτωχή'' Μάντσεστερ Σίτι!
Δυστυχώς (μακάρι να διαψευθώ) δεν πιστεύω πως οι κιτρινόμαυροι έχουν τύχη σήμερα. Μπορεί οι Άγγλοι ως συνήθως να κατέβηκαν με ''σνομπ'' διάθεση, μπορεί ο Άρης να είναι αήττητος σχεδόν 4 δεκαετίες στο σπίτι του, δε νομίζω όμως ότι σήμερα θα καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Τέβεζ και του Γιάγια Τουρέ. Έστω και δύσκολα, ακόμα και με ένα γκολ μόνο, βλέπω δυστυχώς να περνάνε οι Άγγλοι από το καυτό Κλεάνθης Βικελίδης.
Όσο αφορά το Champions League, πιστεύω πως η Βαλένθια εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Σάλκε επειδή είναι ομάδα που παίρνει πολύ δύναμη από την έδρα της, ενώ η σάλκε δεν πείθει ούτε τον Μάγκατ για φέτος! Στο άλλο παιχνίδι πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες μιας και δεν έχουν και τις άμυνες φόβητρο και φυσικά ο τρόπος παιχνιδιού και των 2 είναι τέτοιος που με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε τουλάχιστο από ένα γκολ για την καθεμία.

Συνοπτικά:
ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ....... 2
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΑΛΚΕ ....... 1
ΜΙΛΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ ....... goal-goal

καλή επιτυχία
Continue Reading

Όταν μεγαλώσω θα γίνω drummer!

Άμα το έχεις από μικρός ρε παιδί μου...

Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector