-->

Σελίδες

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Συνεχίζουμε να Κουβαδιάζουμε...13/06

Ελπίζω να υπήρξαν χθες αρκετοί τυχεροί που να πέτυχαν το συνδυασμό, νίκη Αργεντινής - under Ελλάδας και goal-goal στο Αγγλία-ΗΠΑ.
Πάμε να δούμε όμως τι έχει το ''menu'' για σήμερα:
Όσο αφορά το Mundial, στο 1ο παιχνίδι μεταξύ της Αλγερίας και της Σλοβενίας βλέπω να γίνεται ένα πολύ κλειστό ματς, οπότε θα ποντάρω στο under. Συμφωνώ πως η Σλοβένοι μπορούν να καθαρίσουν έστω με ''μισό'' μηδέν το ματς, έχοντας καλύτερη ομάδα, επειδή όμως η Αλγερία έχει ένα πολύ σκληροτράχυλο σύνολο,  προτιμώ να κυνηγήσω σήμερα κάποια ειδικά στοιχήματα και για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω επιλέξει να πάρει πρώτη κίτρινη κάρτα η Αλγερία ή να δεκτούν τις περισσότερες κίτρινες στον αγώνα οι ποδοσφαιριστές της
Στο 2ο παιχνίδι, προβλέπεται ένα πολύ δυνατό ματς, μιας και όποιος κερδίσει θα ''χρηστεί'' αυτόματα το φαβορί για την κατάληψη τουλάχιστο της 2ης θέσης στον όμιλο, μιας και το άλλο λογικά θα το πάρει η Γερμανία, ενώ η Αυστραλία δε βλέπω να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Θα ρισκάρω με Χ στο ημίχρονο, ενώ θα συμπληρώσω και εδώ την επιλογή μου με ειδικό στοίχημα την ομάδα που θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ, η οποία βλέπω να είναι η Σερβία, λόγω των καλών περιφερειακών επιθετικών που έχει και τον τρόπο που αναπτύσσεται επιθετά, ''χτυπώντας'' από τις πτέρυγες.
Για το τέλος, αν και το φοβάμαι λίγο το ματς, πιστεύω στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα το καθαρίσουν οι Γερμανοί. Πάντως θα ρίσκαρα στα τρία σκορ (internet) 1-0, 2-0, 2-1...

Συνοπτικά:
ΑΛΓΕΡΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ ....... under  /  (1η κίτρινη ή περισσότερες κίτρινες κάρτες η Αλγερία )
ΣΕΡΒΙΑ - ΓΚΑΝΑ ....... Χ ημίχρονο   /   περισσότερα κερδισμένα κόρνερ-Σερβία)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ....... 1   /   σκορ (internet) 1-0, 2-0, 2-1

Κάποια ματσάκια εκτός Mundial:
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΧΙΡΟΝΑ ....... 1
ΚΟΡΔΟΒΑ - ΡΕΑΛ ΟΥΝΙΟΝ ....... Χ (με πολύ ρίσκο)

Και τέλος, η υπενθύμιση για τα τα ειδικά:
Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο
Με εκτίμηση,
othersider









:
Continue Reading

Στον Κουβά του Mundial με Group C και D 13/06

Μετά από ένα επιτυχημένο 2/2 ξεκίνημα την πρώτη ημέρα θα συνεχίσω σήμερα με τους 3 αγώνες των Γκρουπ C και D.

Πιστεύω οι Σλοβένοι θα νικήσουν σήμερα την Αλγερία έστω και με μισό μηδέν, για να δικαιολογήσουν την πολυ καλή πορεία που είχαν στα προκριματικά του World Cup, καθώς δε πιστεύω ότι μπορεί να απειληθουν απο την Αλγερία.....βέβαια στον κόσμο του Στοιχήματος τα πάντα γίνονται και ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.....Τρανό παράδειγμα οι Άγγλοι όπου την πάτησαν χθες (άλλωστε πάντα σπάει η μία απο τις 2 αποδόσεις που είναι μικρές σε ένα κουπόνι, πέρασε η Αργεντινή και έσπασε η Αγγλία.....σιγα μην το άφηναν).

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου μεταξύ της Σερβίας και της Γκάνας, εδω θα γίνει πόλεμος καθώς ο νικήτης θα πάρει προβάδισμα για πρόκριση αφού δεν βλέπω να έχει ελπίδες η Αυστραλί καθόλου! Οπότε θα τα δώσουν όλα και οι δύο, αλλά εγω προσωπικά το ματσάκι το κόβω για Χ.

Αλγερία - Σλοβενία = 2 (2,25 bet365.com)
Σερβία - Γκάνα =       Χ (3.25 bet365.com)

Με εκτίμηση Akalyptos_N

Y.Γ : Χτες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δώσω προγνωστικά αλλά καλύτερα που δε το έκανα (Νίκη Ελλάδας και Χ την Αγγλία έπαιξα 1/2 άλλα ήταν πολυ καλό το 4 απόδοση της Αγγλίας οπότε ρεφαρά τη χασούρα της Εθνικής μας)
Continue Reading

Και με τη βούλα η χειρότερη ομάδα σε Mundial

Η Εθνική μας είχε έτσι κι αλλιώς να επιδείξει μία από τις χειρότερες παρουσίες Εθνικής ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις μηδέν νίκες και τα 0-10 τέρματα του 1994 στις ΗΠΑ. Όμως η κατηφόρα, το Σάββατο 12/6/2010, συνεχίστηκε καθώς κατέρριψε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ, αφού έγινε και επισήμως η χειρότερη Εθνική ομάδα που έχει μετάσχει ποτέ σε Μουντιάλ!

Η ελληνική ομάδα είναι πλέον η μοναδική Εθνική που σε τέσσερα παιχνίδια τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα βαθμό και δεν έχει πετύχει ούτε… ένα γκολ βρε αδερφέ! Μηδέν βαθμούς και μηδέν γκολ, έχουν επίσης το Κονγκό, η Κίνα, ο Καναδάς και η Ινδονησία. Με τη μόνη διαφορά, ότι οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν μετάσχει μονάχα σε ένα Μουντιάλ, ενώ η Εθνική Ελλάδος σε δύο.

Τώρα ας ελπίσουμε με Νιγηρία και Αργεντινή, να μην… διευρυνθεί κι άλλο το ρεκόρ αν και μεταξύ μας με τέτοια εικόνα μάλλον θα το καταφέρουμε!


Akalyptos_N

Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector