-->

Σελίδες

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 25/06

Χαιρετώ σας! Δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί αυτό, αλλά δε μας τα λένε καλά ''κάποιοι'' τελευταία. Εντάξει, κανείς δεν εμπιστευόταν αυτήν την τόσο χάλια Ιταλία, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδί μου! Τόσο χάλια, που ούτε ο διαιτητής δεν τους λυπήθηκε (υπονοείς κάτι?)! Αν αυτή ήταν Ιταλική άμυνα, που τρώει γκολ από ''πλάγιο'', τότε εγώ είμαι μαφιόζος!!! Μας στράβωσε και το βραδυνό ματς της Δανίας με την Ιαπωνία, αλλά όταν βάζουν 2 γκολ οι Ιάπωνες από στημένα, τι να πεις?
Πάμε λοιπόν για καλύτερη πιστεύω ''ψαριά'' σήμερα, κοιτάζοντας τα παιχνίδια για τους 2 τελευταίους ομίλους.
Στον 7ο όμιλο, η Β. Κορέα αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού. Ουσιαστικά δεν έχει καμία από τις 2 ομάδες ελπίδες για πρόκριση μετά από την ''7άρα'' των Πορτογάλων. Οι Βορειοκορεάτες είναι αποκλεισμένοι (και ίσως και κυνηγημένοι!!!), ενώ η παρέα του Ντρογμπά, πρέπει όχι μόνο να περιμένει ήττα των Πορτογάλων, αλλά να κερδίσει και η ίδια καλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά των γκολ που έχει με την Πορτογαλία, και μιλάμε για διαφορά 9 γκολ όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή! Εντάξει, αν το δούμε κι αυτό, θα βγω για γυμνοδρομίες με μια βουβουζέλα στο στόμα! Όσο για τις προβλέψεις, επειδή το διπλό των Αφρικανών είναι σε εξεφτελιστική απόδοση, έτσι για να πούμε ότι ασχοληθήκαμε, όσοι θέλουν οπωσδήποτε να ''ακουμπήσουν'' αυτό το ματς, προτείνω over ή διπλό απ' το ημίχρονο για την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά δεν καίγομαι να ποντάρω κιόλας!
Γενικά δεν ''πολυψήνομαι'' να ασχοληθώ με τον 7ο όμιλο, όσο αφορά και το άλλο παιχνίδι., γιατί δεν ξέρω πραγματικά με τι κίνητρα θα παραταχθούν είτε οι Βραζιλιάνοι, είτε οι Πορτογάλλοι. Μπορεί από τη μία να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι αφού και οι 2 ίσως θελήσουν να κυνηγήσουν την 1η θέση και τις εντυπώσεις, μπορεί όμως σα ''φιλαράκια'' που είναι να αρκεστούν σε μιά ισοπαλία, ας πούμε σε ένα ''χαλαρό'' 1-1! Τέλος πάντων, αν και δε βλέπω κάτι ξεκάθαρο, θα ρισκάρω στο 2-3 γκολ και σα 2η επιλογή στη νίκη των Βραζιλιάνων, που ίσως θα θέλουν να απαντήσουν σε εισαγωγικά, στο 3 στα 3 των Αργεντίνων!
Στον 8ο όμιλο, η συμπαθέστατη ομάδα της Χιλής, κινδυνεύει να αποκλειστεί, αφού η δυστοκία που είχε στο σκοράρισμα στα 2 προηγούμενα παιχνίδια, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερα σκορ, μπορεί να την οδηγήσουν στο καναβάτσο, αν ηττηθούν απόψε από τους Ισπανούς και παράλληλα επικρατήσουν οι Ελβετοί της Ονδούρας. Οι διαφορά των γκολ μεταξύ Χιλής και Ελβετίας είναι 2 υπέρ των Χιλιανών, οπότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους Νοτιοαμερικανούς, αφού η Ισπανία θα χρειάζεται νίκη σε περίπτωση που κερδίζουν οι Ελβετοί και μάλιστα και εδώ θα παίξουν ρόλο τα γκολ, μιας και υπερτερούν μόνο σε ένα οι Ισπανοί, έναντι της ομάδας του Χίτσβελτ. Ανοικτά και τα 2 ματς, σ' αυτό της  Ισπανίας με τη Χιλή θα προτιμήσω το over με 2η επιλογή ένα ειδικό που μου έχει ''κάτσει'' στο μυαλό και είναι το να μπουν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (2.05 στην expekt). Στο άλλο παιχνίδι θα ρισκάρω στο να μην πετύχει γκολ η Ονδούρα και σα 2η επιλογή προτιμώ το under από την απόδοση που δίνεται στον άσσο των Ελβετών. Επίσης, για όσους γουστάρουν σκορ, το 1-0 ή 2-0 έχει καλές αποδόσεις...

Συνοπτικά:

Β. ΚΟΡΕΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ....... over   /   2ΗΜ - 2ΤΕΛ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... 2-3 γκολ   /  2
ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ ....... over   /   περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ ....... να μη σκοράρει η Ονδούρα   /   under


και ένα δελτίο με ρίσκο μόνο με ειδικά:
 
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... under 10.5 κορνερ
ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ ....... περισσότερες κίτρινες η Χιλή
ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ ....... 1-0 ή 2-0

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector