-->

Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Κουβαδομαχίες! 06/03/2011

Καταστροφικό ήταν το Σάββατο αφού "καταφέραμε" και πέσαμε πάνω σε 4 εκπλήξεις με αποδόσεις που έφθασαν σχεδόν το 5! Πιστεύω σήμερα να είμαστε περισσότερο τυχεροί γι' αυτό και πάμε κατευθείαν στο ζουμί χωρίς φόβο αλλά με πάθος!
Ξεκινώντας απ' τα δικά μας πάλι, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της Καβάλας με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τα πιο κρίσιμα ματς και για τους 2 για διαφορετικούς λόγους. Σίγουρα η Καβάλα είναι όπως και πέρυσι από τις αποκαλύψεις της σεζόν, όμως ο Αστέρας δύσκολα θα "πέσει" σήμερα και πιστεύω πως το παιχνίδι δε θα έχει πολλά γκολ, οπότε πάμε στο under.
Το ίδιο αποτέλεσμα βλέπω και στο ντέρμπι "μίσους" ανάμεσα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο ιδιαίτερα μετά από τις δηλώσεις που έχουν προηγηθεί. Ματς κομβικό και για τους 2 και αναμένεται να πέσουν κορμιά!
Στην Ιταλία τώρα, μικρός μεν αλλά δύσκολο να σπάσει ο άσσος της Ίντερ απέναντι στην αδιάφορη Τζένοα. Οι "νερατζούρι" παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για το πρωτάθλημα και οφείλουν να κερδίσουν τη συμπαθέστατη "Τζένοα" (if you know what i mean!)
Στην Ισπανία τώρα η Μάλαγα υποδέχεται την Οσασούνα, ίσως στο ματς της χρονιάς για τους γηπεδούχους. Αν δεν κερδίσουν και τώρα, εγώ προσωπικά δε θα τους ξαναεμπιστευτώ!
Παραμένουμε Ισπανία αλλά πάμε στη Β'. Μετά το "σφάξιμο" ίσως της χρονιάς που υπέστει η Μπέτις απέναντι στην Πονφεραντίνα αλλά και το τραγικό γεγονός του αμυντικού Μίκι Ροκέ (έχει κακοήθη όγκο στη λεκάνη), πιστεύω πως παρόλο που είναι συντετριμμένοι οι παίκτες  της Μπέτις θα πεισμώσουν και θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη Λας Πάλμας.
Άσσο βλέπω και το παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με την ουραγό Πονφεραντίνα, στην ύστατη προσπάθεια των γηπεδούχων να προλάβουν τα πλέι-οφ.
Στην Αγγλία, οι Γουλβς υποδέχεται την Τότεναμ με τις ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει όσο αφορά τα αγωνιστικά η Τότεναμ αλλά και το ότι έχει 8 στα 9 γκολ-γκολ στα τελευταία ματς η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, μας οδηγούν και εμάς στο να σκοράρουν και οι δύο.

Συνοπτικά:
Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης ....... under
Ατρόμητος - Πανιώνιος ....... under
Ίντερ - Τζένοα ....... 1
Μάλαγα - Οσασούνα ....... 1
Μπέτις - Λας Πάλμας ....... 1
Βαγιαδολίδ ....... Πονφεραντίνα ....... 1
Γουλβς - Τότεναμ ....... goal-goal

Καλή επιτυχία,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector