-->

Σελίδες

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κουβαδομαχίες! 05/03/2011

Καλησπέρα! Πλησιάζοντας προς την Καθαρά Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο και γιατί όχι να βγάλουμε και κάτι παραπάνω από τα έξοδα για τα "Κούλουμα" ! 
Ξεκινάμε από τα εγχώρια και με τον άσσο του Άρη απέναντι στον Ηρακλή. Αν δεν πάρουν και αυτό το ματς οι κιτρινόμαυροι, δε θα απομακρυνθούν απλά από τα πλέι-οφ αλλά θα μπουν και σε περιπέτειες όσο αφορά την παραμονή! Αν και δε νομίζω με το πρόγραμμα που έχουν... Σα 2η επιλογή σε χαμηλή όμως απόδοση και το under.
Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ και με τον αγώνα της Λιντς απέναντι στην Ντονκάστερ. Αν δεν κερδίσει και αυτό το ματς η ιστορική ομάδα του "Λιντς" τότε θα αρχίζει να δυσκολεύει η υπόθεση άνοδος στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερσιπ...
Αξίζει πιστεύω να ρισκάρουμε και στο 2πλό της Σουόνσι στην έδρα της Σκάνθορπ η οποία μπορεί να καίγεται για βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι όμως βρίσκονται σε φόρμα και προέρχονται από την 3άρα απέναντι στη Λιντς.
Από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας έχω ξεχωρίσει το επόμενο ματς και είναι ο άσσος της Ρόδεραμ απέναντι στην Μπαρνέτ. Οι γηπεδούχοι που είναι μέσα στο παιχνίδι των πλέι-οφ, με καλή σχετικά έδρα, υποδέχονται την προτελευταία Μπαρνέτ που εκτός έχει μόνο μία νίκη.
Επίσης, στην 1η κατηγορία της Σκωτίας θα ποντάρω στην πολύ δυνατή έδρα της Ντανφέρμλιν η οποία υποδέχεται την Μόρτον και έχει την προϊστορία μαζί της.
Στη Γερμανία τώρα, καλοβλέπω το goal-goal στην αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Χόφενχαιμ, σε ένα ματς που καίγονται και οι 2 αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Υ.Γ. Στο παιχνίδι του Βόλου τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τεράστια ευκαιρία να διατηρηθεί στην 5άδα και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην είσοδο για τα πλέι-οφ. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα ξαναστείλει ο Πανσερραικός ξανά τον κόσμο στον "κουβά" όπως στο ματς με την Καβάλα, αλλά επειδή φέτος τα έχουν δει όλα τα ματάκια μου εγώ προσωπικά δε θα το ακουμπήσω και ας έρθει και 5-0!

Συνοπτικά:

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ....... 1 / under
ΛΙΝΤΣ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ....... 1
ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΟΥΟΝΣΙ ....... 2
ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΑΡΝΕΤ ....... 1
ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΜΟΡΤΟΝ ....... 1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ....... goal-goal

Καλή επιτυχία,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector