-->

Σελίδες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

7/9 Προβλέψεις by Akalyptos_N

Καλησπέρα σας, σήμερα έχουμε εθνικές αλλά οι αποδόσεις δεν με ικανοποιούν καθόλου!!!!Δώστε τιποτα στο λαό να βγαλει κανά μεροκαμματό, όχι τιποτα άλλο, αλλά να σπασει το φαβορί τραβάμε μετά τα β...ά μας όλοι μαζί!
Σήμερα θα προτιμήσω τους Βούλγαρους, τους Τούρκους και τους Ρώσους απο τα στάνταρ μου!

1. Russia - Slovakia 1 (1.60 expekt.com)
2. Turkey - Belgium 1 (1.60 expekt.com)
3. Bulgaria - Montenegro1 (1.70 expekt.com)

Κάτι μου λέει ότι θα την κάνουμε την έκπληξη σήμερα, όχι γιατί έχουμε ομάδα αλλά έτσι απο προαίσθημα πιστεύω οτί θα ¨σκάσει¨ το διπλό από την Εθνική μας σήμερα, η προϊστορία μας βοηθάει αφού σε 2 ματς στην Κροατία έχουμε 2 ισοπαλίες, οπότε επειδή με τους Γεωργιανούς ήμασταν χάλια σου λέει ο άλλος θα χάσουμε απο τους Κροάτες καλό το 1,60!Εγώ λοιπόν θα πάω κοντρα σε αυτό.
Επίσης, θα παίξω και τους Άγγλους ένα ωραίο Χ και ο λόγως είναι ότι μιλάμε για την Εθνική Αγγλίας κι αυτό τα λέει όλα!!!Η μπόμπα μου, χειροβομβιδα όπως αλλιως θέλετε ειναι η Λιθουανία, κάτι μου λέει ότι θα το στήσουν το ματσάκι και για να κλείσω την τετράδα μου ενα Χάκι τα σκόπια και πήγαμε καλό ταμειάκι!!!!
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

1. Croatia - Greece 2 (5,50 expekt.com)
2. Scopia - Armenia X (3,80 expekt.com)
3. Chech Repoublic - Lithuania 2 (8,80 expekt.com)
4. Switzerland - England X (3,50 expekt.com)
Με εκτίμηση 
Akalyptos_N
Continue Reading

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ..........

Γειά σας παίδες. Δεν ξεκίνησα καλά τις προβλέψεις μου το Σαββ/κο αλλά τι να κάνουμε. Σήμερα σειρά παίρνουν τα προκριματικά και παίζει η Εθνική μας ομάδα. Για μένα δεν χάνουμε βρε μάγκες μου! Δεν λέω Κροατία είναι αλλά η ομάδα μας δεν χάνει. Ο Τοροσίδης είπε θα γυρίσουμε με το διπλό. Εγω το θεωρώ πιθανό αλλά και Χ2 καλά είναι. Άρα θα ρισκάρω στο Χ2 και το βλέπω σίγουρο. Να διπλασιάσουμε τα χρήματά μας τουλάχιστον.

ΑΡΑ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ2 ΔΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector