-->

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Πάμε Champions League!

Τίποτα δε μας έκατσε χθες, αφού ο Άρης (και μπράβο του) στάθηκε επάξια απέναντι στην Σίτι, η Μίλαν δεν κατάφερε (κυρίως στο 2ο) να σκοράρει ενώ η Βαλένθια έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε. Δεν πτοούμαστε, σήμερα θα τη δούμε αλλιώς και θα κοντράρουμε αρχικά το ένα φαβορί με διπλή ευκαιρία, και αναφέρομαι στο ματς της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αλλά μου έχει κάτσει ότι οι Άγγλοι δε θα χάσουν σήμερα και επειδή το 1Χ έχει καλή απόδοση (ιδιαίτερα στο ίντερνετ) θα το ρισκάρω. Στο άλλο ματς πιστεύω πως θα πάνε κλειστά και οι 2 ομάδες και βλέπω under.

Οπότε:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ....... 1Χ
ΡΟΜΑ - ΣΑΧΤΑΡ ....... under
Continue Reading

Ένα καλό ανεκδοτάκι από φιλαράκι!

Ένας καθηγητής φιλοσοφίας εμφανίστηκε στην τάξη του μ’ ένα μεγάλο χάρτινο κουτί. Χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία. Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε: 
- Είναι γεμάτο το βάζο; 
Και οι μαθητές απάντησαν: 
- Ναι, είναι γεμάτο. 
Αυτός χαμογέλασε και, χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με μικρά βότσαλα και άρχισε να γεμίζει το βάζο, το κούνησε λίγο και τα βότσαλα κύλησαν και άρχισαν να γεμίζουν τα κενά μεταξύ των πετρών. Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε: 
- Είναι γεμάτο το βάζο; 
Και οι μαθητές απάντησαν: 
- Ναι, είναι γεμάτο. 
Αυτός χαμογέλασε πάλι και, χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με άμμο και άρχισε να την αδειάζει μέσα στο βάζο. Η άμμος χύθηκε και γέμισε όλα τα κενά μεταξύ των πετρών και των βοτσάλων. Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε: 
- Είναι γεμάτο το βάζο; 
Οι μαθητές δίστασαν για λίγο, αλλά απάντησαν: 
- Ναι, είναι γεμάτο. 
Αυτός χαμογέλασε πάλι και, χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα δύο μπουκάλια μπύρες και άρχισε να τα αδειάζει μέσα στο βάζο. Τα υγρά γέμισαν όλο το υπόλοιπο κενό του βάζου. Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε: 
- Είναι γεμάτο το βάζο; 
Οι μαθητές αυτή τη φορά γέλασαν και είπαν: 
- Ναι, είναι γεμάτο. 
Τώρα, λέει ο καθηγητής, θέλω να θεωρήσετε ότι το βάζο αυτό αντιπροσωπεύει τη ζωή σας. Οι πέτρες είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή σας. Οι γονείς σας, η γυναίκα σας, τα παιδιά σας, η υγεία σας, οι καλοί σας φίλοι. Είναι τόσο σημαντικά που, ακόμα κι αν όλα τα υπόλοιπα λείψουν, η ζωή σας θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτη. 
Τα βότσαλα είναι τα άλλα πράγματα που έρχονται στη ζωή σας, όπως οι σπουδές σας, η δουλειά σας, το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας, τα στερεοφωνικά σας. Αν αυτά τα βάλετε πρώτα στο βάζο, δε θα υπάρχει χώρος για τις πέτρες, τα σημαντικά στη ζωή σας. Η άμμος είναι όλα τα υπόλοιπα, τα πολύ μικρά της ζωής. Αν βάλετε πρώτα άμμο στο βάζο, δε θα υπάρχει χώρος ούτε για τις πέτρες ούτε για τα βότσαλα. 
 
Το βάζο είναι η ζωή σας. Αν ξοδεύετε χρόνο και δύναμη για μικρά πράγματα, δε θα βρείτε ποτέ χρόνο για τα πιο σημαντικά. Ξεχωρίστε ποια είναι τα πιο σημαντικά για την ευτυχία σας. Μιλήστε με τους γονείς σας, παίξτε με τα παιδιά σας, απολαύστε τη σύντροφό σας, προσέξτε την υγεία σας, χαρείτε με τους φίλους σας. 
 
Πάντα θα υπάρχει χώρος για γνώση και σπουδές, πάντα θα υπάρχει χρόνος για εργασία, πάντα θα υπάρχει χρόνος για να φτιάξετε το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας, τα στερεοφωνικά σας. Όμως, να φροντίσετε για τις πέτρες πρώτα. Ξεχωρίστε τις προτεραιότητες! 
 
Οι μαθητές έμειναν άφωνοι. Ένας όμως ρώτησε: 
- Καλά, η μπύρα τι αντιπροσωπεύει; 
Ο καθηγητής γελώντας του απαντά: 
- Χαίρομαι που ρωτάς. Θα σας πω. Δεν έχει σημασία πόσο γεμάτη είναι η ζωή σας, δεν έχει σημασία πόσο στριμωγμένος είσαι, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι … ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ!! 
Continue Reading

Σημαντική ανακάλυψη!!!

Ποιό είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό;


Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα. Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται στο σπέρμα. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό. Το ανδρικό σπέρμα αποτελείται από σπερματοζωάρια σε ποσοστό...
μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες (για να μην καταστρέφει ο γυναικείος οργανισμός τα σπερματοζωάρια) και ορμόνες που είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεση.
Οι επιστήμονες μελέτησαν τη συμπεριφορά και τη διάθεση γυναικών που είχαν σεξουαλική επαφή με προφυλακτικό και χωρίς. Και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη ή μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ εκτίθενται απευθείας στο σπέρμα και στις θαυματουργές ιδιότητές του.

Πηγή : http://www.enimerwsi.com/
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector