-->

Σελίδες

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Οι απατεώνες κόβουν τώρα και αποδείξεις!

 Δεν λένε να αφήσουν ήσυχα τα γεροντάκια της περιφέρειας οι αδίστακτοι απατεώνες που εκμεταλλεύονται την συναισθηματική φόρτιση των θυμάτων τους για να θησαυρίζουν. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα τους στον Δομοκό, είδε να της δίνουν ακόμη και… απόδειξη για τα χρήματα που της πήραν! Στην Λάρισα, το γνώριμο πια ζευγάρι απατεώνων ξαναχτύπησε τρεις φορές!

     Η 74χρονη γυναίκα στο Δομοκό που είδε δύο καλοντυμένους και ευγενικούς άνδρες να φτάνουν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της και να της χτυπούν την πόρτα, δεν φαντάστηκε ότι ήταν κάτι άλλο από αυτό που ισχυρίστηκαν ότι ήταν. Οι απατεώνες συστήθηκαν ως υπάλληλοι της πολεοδομίας, της είπαν ότι ο γιος της Γιώργος όφειλε 1.700 ευρώ από κάποιες παραβάσεις και της τον… έδωσαν να μιλήσει στο τηλέφωνο!

Η ηλικιωμένη πείστηκε, τους έδωσε τα χρήματα για να βοηθήσει το παιδί της και εκείνοι της έδωσαν δύο… αποδείξεις στο όνομα του γιου της, ύψους 850 ευρώ η καθεμία, πριν γίνουν άφαντοι έχοντας τσεπώσει το κομπόδεμά της!

Στην Λάρισα, παρά τις συνεχείς συστάσεις των αστυνομικών αρχών στους ηλικιωμένους να προσέχουν ποιοι τους ζητούν χρήματα, άλλοι τρεις ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα του γνωστού πλέον ζεύγους απατεώνων που δρουν στην ευρύτερη περιοχή! Αυτή τη φορά, η γυναίκα εμφανίστηκε ως υπάλληλος τράπεζας και, με το πρόσχημα ότι ο γιος τους οφείλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κατάφερε να αρπάξει 1.350 ευρώ από έναν 88χρονο στην Χάλκη, άλλα 700 ευρώ από έναν 84χρονο στην Νίκαια και άλλα 700 ευρώ από έναν 75χρονο στην Γιάννουλη!

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=95894
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector