-->

Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ακούστε το Έλληνες....επιτέλους ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΜΕ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ που ξέρουμε είναι και πάλι εδώ! Με κατάθεση ψυχής,, αλλά και πολύ καλή μπάλα (βοήθησε και η αποβολή στο 33'), γύρισε το ματς, νίκησε τη Νιγηρία και τον εαυτό της με 2-1 και με την πρώτη νίκη στην ιστορία της σε Μουντιάλ πάει τώρα με όσες ελπίδες και ποσοστά της αναλογούν για πρόκριση στους «16». Σαλπιγγίδης και Τοροσίδης τα ιστορικά γκολ!

Για τον αγώνα δεν έχουμε να πούμε και πολλά, απλά ότι εκμεταλευτήκαμε άριστα την αποβολή των Νιγηριανών και παίξαμε με ψυχή....επιτέλους.
MAN OF THE MATCH: Κέρδισε την αποβολή, ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Ελλάδας στο πρώτο κακό μισάωρο και πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Τοροσίδης ήταν ο άνθρωπος του αγώνα και αποτέλεσε τον κύριο λόγο για αυτό το ιστορικό 2-1.

Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 17/06

Αποτυχία ήταν η χθεσινή μέρα, μετά το ''κάζο'' των Ισπανών (εδώ που τα λέμε κοιμήθηκε και λίγο ο καλός μας Θεός), αλλά και το γκολ των Ουρουγουανών στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95'!
Πάμε σήμερα να ξαναπάρουμε τα πάνω μας, ξεκινώντας από το μεσημεριανό αγώνα του ομίλου μας, της Αργεντινής με τη Ν. Κορέα. Ξέρω ότι πολλοί καλοβλέπουν το over, όμως εγώ προτιμώ όταν είναι να ρισκάρω να το κάνω για πιο μεγάλες αποδόσεις. Έτσι, πέρα από τον άσσο αφού δε νομίζω ότι θα έχουμε τα της ''Ισπανίας'', ο οποίος για τους συντηρητικούς δεν είναι και σε κακές αποδόσεις, και αναφέρομαι μόνο για το internet (π.χ. στην expekt είναι στο 1.48), θα συμφωνήσω με τον Μούτα και θα ρισκάρω στο να σκοράρει ο Μέσσι σήμερα. Σαν έξτρα επιλογή, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ από το over.
Στο ματς της εθνικής μας, ειλικρινά πολύ δύσκολα βλέπω να παίρνουμε έστω και βαθμό. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά στοιχηματικά οφείλω να είμαι ειλικρινής και πραγματικά δε μας δίνω πολλές ελπίδες. Πάντως, επειδή πέρα από το under το οποίο είναι must σε παιχνίδια της Εθνικής μας αλλά και σε χαμηλή απόδοση σήμερα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αυτή τη φορά να βγάλουμε το ημίχρονο χωρίς να δεκτούμε γκολ, ώστε να πάμε στο 2ο και να τα παίξουμε όλα! Εν πάση περίπτωση βλέπω Χ το ημίχρονο και για όσους το ψάξουν καλά στο internet, υπάρχουν καλές αποδόσεις στο να μην επιτευχθεί κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (π.χ. στη bwin είναι 2.6).
Στο βραδυνό ματς τώρα ανάμεσα σε Γαλλία και Μεξικό, σίγουρα θέλουν και οι 2 τη νίκη, όμως επειδή είμαι σίγουρος ότι ο Ντομενέκ θα σκέφεται πως στην 3η αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τους Ν. Αφρικανούς, αν μέχρι το 70' ο αγώνας είναι ισόπαλος, θα ''κολώσει''  να ρισκάρει και θα πάει για το Χ! Πάντως δε βλέπω να ξεφεύγουμε και εδώ από το under (μιζεροαπόδοση βέβαια), μιας και στην αρχή τουλάχιστο θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη!

Συνοπτικά:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - Ν. ΚΟΡΕΑ ....... 1   /   να σκοράρει ο Μέσι ή 2-3 γκολ
ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ ....... Χ ημίχρονο ή να μην μπει κανένα γκολ στο 1ο (internet)   /   under
ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ ....... Χ   /    under

Τελειώνουμε κλασικά με τα ειδικά του Mundial:

Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

O Μούτας προβλέπει για σήμερα 17/6.....

Καλημέρα, σήμερα πάμε να ρεφάρουμε παίδες τη χθεσινή χασούρα....ειλικρινά απορώ με τους Ισπανούς ένα γκολ δε μπορούσαν να βάλουν να μας πάνε ταμείο....Anyway.....
Στα σημερινά νομίζω ήρθε η ώρα του μικρού "Θεούλη" Μέσι να ανοίξει λογαριασμό και να σκοράρει στο ματς είτε το πρώτο γκολ (4.2 bet365.com) είτε οποιαδήποτε στιγμή (1,9 bet365.com).
Όσον αφορά το παιχνίδι της Εθνικής μας θα πάω κόντρα στην πρόβλεψη του Akalyptou_N και ειλικρινά με τέτοια εικόνα της ομάδας μας δεν έχουμε τύχη οπότε νίκη Νιγηρίας.
Στον τελευταίο αγώνα βλέπω νίκη των γάλλων αν θέλουν να περάσουν τον όμιλο αλλιώς τους βλέπω για διακοπές νωρίς νωρίς!
Συνοπτικά:
Αργεντινή - Ν. Κορέα = Μέσι πρώτο γκολ (4,20) / Μέσι να σκοράρει στον αγώνα (1.90)
Ελλάδα - Νιγηρία = 2 (2,20) 
Γαλλία - Μεξικό = 1 (2,25)

Με εκτίμηση
Μούτας

Continue Reading

Στον "κουβά" με την Ελλάδα.....by Akalyptos_N

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ρισκάρουμε παίδες....βεβαιά θα ποντάρουμε σε κουτσό άλλογο.....αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ως Έλληνες να ποντάρουμε (με πολύ πολύ ρίσκο) νίκη της Ελλάδας με απόδοση 4.2 bet365.com. Ελπίζω ο Γερμανός βέβαια να αφήσει έξω τον συνταξιούχο Σεϊταρίδη και τον Τζιόλη (περισσότερο μπάλα έχω παίξει εγώ από αυτον φέτοςγιατι αλλιώς......).
Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι της Αργεντινής θα συμφωνήσω με το φίλο μου τον Djibril και θα πω κι εγώ over 2.5 γκολ (ε δε μπορεί θα κάνει ένα overακι και η παρέα του Diego). Με το άλλο παιχνίδι δε θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ. Οπότε :

Ελλάδα - Νιγηρία = 1
Αργεντινή - Ν.Κορέα = over 2.5

Με εκτίμηση
Akalyptos_N
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector