-->

Σελίδες

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Στοιχημά Live

10:40
Το σκορ στο Νιγηρία- Ν. Κορέα ειναι 1-2 θα ρισκάρω παίδες να ισοφαρίσουν οι νιγηριανοί στο 4,75 το Χ......
Όσον αφορά εμάς βαστάτε παλικάριααααααααααααααα

Akalyptos_N
Continue Reading

22/6 ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η φάση των ομίλων του Mundial, αφού πλησιάζουμε στην ολοκληρωσή τους και γίνονται γνωστές οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Πάμε λοιπόν με τις σημερινές προβλέψεις:
Ξεκινάμε με τον αγώνα Γαλλία- Ν. Αφρική: Το κλίμα στους Γάλλους είναι χάλια και η κατάσταση μόνο ομάδα που παίζει την υπαρξή της δε θυμίζει, παρόλα αυτά εγώ θα ποντάρω στη νίκη των Γάλλων και στον ποδοσφαιρικό εγωισμό των μεγάλων παικτών που έχει αυτή η ομάδα, διότι δε μπορώ να δεχτώ ότι θα φύγουν από τη διοργάνωση χωρίς νίκη (βέβαια μπορεί και να είμαι λάθος).
Συνεχίζω με τον αγώνα Νιγηρία- Ν. Κορέα. Εδώ όλοι έχουν πέσει στο 2 της Ν. Κορέας, ε εγω θα πάω κόντρα και θα προτείνω την Νιγηρία για το λόγο ότι οι Κορεάτες θα κυνηγήσουν το γκολ και πιστεύω ότι στις αντεπιθέσεις των Νιγηριανών θα την πατήσουν, έτσι και αλλιώς η άμυνα τους είναι για γέλια!
Τέλος στο Μεξικό- Ουρουγουάη θα είναι το πιο προβλεπόμενο αποτέλεσμα το Χ, γιατί πολύ απλά θα περάσουν και οι 2 οπότε γιατί να χαλάσουν τις καρδιές τους (αν θέλετε παίξτε το 2-2 αποτέλεσμα για μεγαλύτερη απόδοση).

Συνοπτικά:
Ν.Αφρική - Γαλλία = 2 (2,37 bet365.com)
Νιγηρία - Ν.Κορέα = 1 (3,10 bet365.com)
Μεξικό - Ουρουγουάη = Χ (1,85 bet365.com) / 2-2 αποτέλσμα (11,00 bet365.com)

Με εκτίμηση
Akalyptos_N 
Continue Reading

Ελλαδάρα γερά.........22/6/2010

Καλήμερα μάγκες μου.Εχθές επιβεβαιώθηκε το under 1.5 της Χιλής και μας πλήρωσε καλά αλλά ο αγαπητός Βίγια δεν θέλησε να βάλει άλλο ένα γκολ για να κάνουμε το απόλυτο.Δεν πειράζει όμως καλό ήταν το underaki.Σήμερα όλων το μυαλό είναι στην Ελλαδάρα μας.Δύσκολο και το ξέρουμε όλοι αλλά θα πάω με το συναίσθημα και στο 1Χ Διπλή Ευκαιρία.Επίσης οι τρικολόρ τα έχουν κάνει λίγο χάλια μεταξύ τους και πραγματικά δεν ξέρω τι θέλουν και οι ίδιοι.Εγω όμως επειδή δεν ξαναβρίσκουμε τους Γάλλους σε τέτοια απόδοση θα το ποντάρω στον άσσο. Τέλος στον αγώνα του Μεξικού που φένεται Χ απο το χιλιόμετρο εγώ θα προτιμούσα να το ρισκάρω σε Διπλή ευκαιρία νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας σε απόδοση περίπου στο 2,00.

ΆΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

1.ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1Χ Διπλή ευκαιρία
2.ΓΑΛΛΙΑ-Ν.ΑΦΡΙΚΗ 1
3.ΜΕΞΙΚΟ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 12 Διπλή Ευκαιρία
Continue Reading

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 22/06

Καλημερούδια! Χαθήκαμε για λίγο, αλλά κάποιες υποχρεώσεις μας έκαναν να μην προλάβουμε να δώσουμε προβλέψεις έγκαιρα. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν και έδωσαν τις δικές τους. Δε δικαιωθήκαμε ούτε και αποτύχαμε πλήρως, δεν το βάζουμε όμως κάτω και παρόλο που οι αγώνες αρχίζουν να δυσκολεύουν, θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε, κι ό,τι ''λαγό'' πιάσουμε καλοδεχούμενος!
Σήμερα τελειώνουν τα ψέματα και έχουμε 4 δύσκολα παιχνίδια.
Το απογευματινό menu έχει 1ο όμιλο. Οι Γάλλοι κυνηγούν ένα μικρό θαύμα, αφού θα πρέπει να κερδίσουν με 3 γκολ τουλάχιστο τη διοργανώτρια Ν.Αφρική, ενώ παράλληλα το άλλο ματς του ομίλου να μη λήξει ισόπαλο. Από τη μία λοιπόν έχουμε μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλές ''εμφίλιες'' εσωτερικές διαμάχες και έχει ταυτόχρονα μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, από την άλλη οι Νοτιοαφρικανοί είναι μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της διοργάνωσης και πόσο μάλλον της ''μαύρης'' ηπείρου. Πραγματικά έχω προβληματιστεί πολύ, επειδή μπορεί μεν οι Γάλλοι να είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν και να μπουν με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς, δεν είμαι όμως σίγουρος κατά πόσο θα έρθει το over που περιμένουν πολλοί, γι' αυτό και λέω να ρισκάρω στα 2-3 γκολ. Πιστεύω πως επειδή οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους προσφέροντας άλλη μία πίκρα και επειδή δε θα έχουν το άγχος της πρόκρισης θα ανοικτούν κάποια στιγμή και αυτοί, οπότε βλέπω να μπαίνουν 2-3 γκολάκια με πιθανότητα σίγουρα να κάτσει και το over τελικά.
Στο άλλο ματς του ομίλου, μπορεί όλος ο κόσμος να μιλά για πολύ πιθανή ισοπαλία επειδή βολεύει και τις 2 ομάδες, όμως υπάρχει και ένα στοιχείο σημαντικό που έχει να κάνει με τις ''διασταυρώσεις'' στους 16. Όποιος βγει 2ος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Αργεντικνή στην επόμενη φάση, πράγμα που σίγουρα δεν επιθυμεί κανείς είτε στην ομάδα της Ουρουγουάης είτε στο Μεξικό! Μην αποκλείουμε λοιπόν μιας και τα ματς είναι την ίδια ώρα, σε περίπτωση που η Γαλλία δυσκολεύεται να φθάσει στο στόχο της που είναι νίκη με αρκετά γκολ, κάποια στιγμή να ανοικτούν οι Μεξικανοί για να ζητήσουν τη νίκη, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας αυτοί τερματίζουν 2οι (η Ουρουγουάη θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων). Γι' αυτό και θα προτιμήσω το Χ στο ημίχρονο απ' ότι στο τελικό αποτέλεσμα, που φυσικά δεν αποκλείεται να έρθει. Επειδή το under είναι σε ''εξεφτελιστική'' απόδοση, σα 2η επιλογή θα προτιμήσω το 0-0 για σκορ ημιχρόνου.
Στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, πάλι έχω προβληματιστεί! Μπορεί η απόδοση που δίνεται στο 2πλό των Αργεντίνων να είναι ελκυστική, ιδιαίτερα για αυτούς που επιλέγουν μονά παιχνίδια, κάτι όμως η εμφάνιση των Ελλήνων στο ματς με τη Νιγηρία (κι ας έπαιζαν με 10 οι άλλοι), κάτι το κίνητρο και το γεγονός πως οι Αργεντίνοι και με ισοπαλία τερματίζουν πρώτοι στον όμιλο, με κάνουν να διστάζω. Βέβαια μην ξεγελιώμαστε, η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, ακόμα και με τα ''δεύτερα'' της Αργεντινής, ποιός όμως μου εγκυάται πως αν για παράδειγμα καταφέρει να μη δεκτεί γκολ στο ημίχρονο η Ελλάδα, δε θα μπει με ''γυαλισμένο'' μάτι στο δεύτερο, και το πάθος, η δύναμη, η ψυχή, αλλά και οι εμπειρία (κάποιων), δεν επικρατήσει του ταλέντου, του παρορμητισμού και της χαλαρότητας (από κάποια στιγμή)! Θα μου πείτε πολλά λόγια ρε παιδί μου, αλλά αν έχουμε και αρκετή τύχη (που την είχαμε πολλές φορές στο παρελθόν), ξέρω γω τι θα συμβεί ΦΙΛΕ μου ΝΤΙΕΓΚΟ? ;)
Παίξτε ό,τι σας φωτήσει ο Θεός!
Στον άλλο αγώνα, είναι δύσκολες οι προβλέψεις. Ίσως φθάσουν και 2 αποτελέσματα στη Ν. Κορέα, η Νιγηρία όμως δε θέλει να τερματίσει τελευταία και σίγουρα θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει (που δεν είναι και λίγες) για την πρόκριση στους 16. Η Ν. Κορέα αρχικά θα κλειστεί, αλλά όσο θα περνάει η ώρα η Νιγηριανοί θα αρχίσουν να πιέζουν, οπότε ίσως ανοίξει το παιχνίδι, ιδιαίτερα αν καταφέρουν να σκοράρουν οι παίκτες του Λαρς Λάγκερμπακ. Δε θα είναι εύκολο όμως να βρουν χώρους, κι ας έφαγαν 4 οι Κορεάτες από την Αργεντινή! Θα ρισκάρω στο under, έχοντας σα 2η επιλογή ένα ειδικό στοίχημα που βρήκα στο internet, να υπάρξουν πάνω από τα 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα (π.χ. bwin over 4.5 σε απόδοση 2.2), ρίσκο μεν, καλή απόδοση δε.

Συνοπτικά:
ΓΑΛΛΙΑ - Ν. ΑΦΡΙΚΗ ....... 2-3 γκολ
ΜΕΞΙΚΟ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ....... Χ ΗΜ   /   0-0 σκορ ΗΜ
ΝΙΓΗΡΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ ....... under   /   κίτρινες κάρτες στον αγώνα: over 4.5
ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ....... χ...ε μέσα Μαραντόνα! (άντε θα δώσω 2 προβλέψεις):
.... 2-3 γκολ ή Χ ΗΜ!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και έλπίζω στο τέλος να μην έχουμε πολλές γκρίνιες, εκατέρωθεν...
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector