-->

Σελίδες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 26/06

Καλησπέρα! Δεν ξέρω για σας, αλλά και εγώ είμαι ένας από αυτούς, που σιχάθηκα αυτά που είδα χθες σε 7ο και 8ο όμιλο. Και δεν έχει σχέσει με τις προβλέψεις που έδωσα, επειδή ο αγώνας της Πορτογαλίας με τη Βραζιλία μου χάλασαν την τετράδα. Απλά κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους. Συγκεκριμένα, έπεσε πολύ στην υπόληψή μου η Βραζιλία, αφού αυτό που είδαμε με τις πασούλες ειδικά στο 2ο ημίχρονο, το βαρέθηκε και ο κόσμος που αν προσέξατε (γιατί έχουμε και τις βουβουζέλες τρομάρα τους!) άρχισε από ένα σημείο τη γιούχα! Εντάξει κύριε Ντούγκα το έχουμε καταλάβει ότι θέλετε να κάνετε ''Ευρωπαία'' τη Βραζιλία, αλλά κρατήστε τουλάχιστο τα προσκείμενα! Πολλοί υποστηρικτές της ''Σελεσάο'' ξενέρωσαν με αυτό που είδαν και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που αγανάκτησαν και είπαν ''μακάρι να το πάρει η Αργεντινή''! Και στο άλλο παιχνίδι είχαμε πασούλες και κορόϊδο, αλλά τουλάχιστο οι Ισπανοί και οι Χιλιανοί, φοβόντουσαν να ρισκάρουν αφού όσο έμενε το 0-0 στο άλλο ματς, πέρναγαν και οι δύο στους 16, όπως και έγινε! Τέλος πάντων, αρκετά το εξαντλήσαμε το θέμα, όσοι είδατε μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Σήμερα ξεκινά η φάση των 16. Στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Ν. Κορέα, σχεδόν όλοι βλέπουν επικράτηση των Ουρουγουανών. Πολλές φορές τέτοια παιχνίδια με φαβορί, χαλάνε στοιχηματικά, όμως από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα θα μου κάνει εντύπωση να προκριθεί η Ν. Κορέα. Η παρέα του Φορλάν, πέρα από τις επιθετικές της αρετές, φανέρωσε και ένα πολύ καλό αμυντικό σύνολο (δε δέκτηκε γκολ στους ομίλους), οπότε θα τη στηρίξω και εγώ. Πέρα από τον άσσο, για όσους θέλουν κάτι παραπάνω θα κυνηγήσω στα ειδικά το Χ ΗΜ και 1 ΤΕΛ αλλά και το να σκοράρει ο Ντιέγκο Φορλάν (όσοι γουστάρουν, μπορούν να ρισκάρουν στο να πετύχει και το 1ο γκολ).
Στο άλλο ματς, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι βελτιωμένοι Αμερικανοί, αντιμετωπίζουν τη μοναδική ομάδα από την Αφρικανική ήπειρο που πέρασε στους 16, η οποία παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις. Βλέπω κλειστό παιχνίδι και θα επιλέξω το under, ενώ ως 2η επιλογή το Χ στο ημίχρονο.

Συνοπτικά:
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - Ν. ΚΟΡΕΑ ....... 1   /   να σκοράρει ο Φορλάν
ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ ....... under   /   Χ ΗΜ


Δελτίο μόνο με ειδικά:
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - Ν. ΚΟΡΕΑ ....... Χ ΗΜ - 1 ΤΕΛ
ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ ....... περισσότερα κόρνερ οι ΗΠΑ

Υ.Γ.: 2 στα 2 έχουμε μέχρι τώρα στα ειδικά στοιχήματα, αν και σε αυτό με τον όμιλο με τα περισσότερα γκολ, πέρα από τον 7ο, βγήκε και ο δικός μας, αφού και στους 2 μπήκαν 17 γκολ. Δεν ξέρω κατά πόσο σπάει η απόδοση, κάτι θα πιάνει όμως. Το 3ο ειδικό που περιμένουμε, είναι να βγει 1ος σκόρερ ο Φαμπιάνο. Για να δούμε αν θα κάνουμε το 3 στα 3. Παρακάτω σας θυμίζω τα συγκεκριμένα ειδικά που είχαμε προτείνει πριν ξεκινήσει το Mundial:

Ελλάδα under 3.5 γκολ στον όμιλο
Όμιλος με περισσότερα γκολ - 7ος (ή 8ος αν προτιμάτε)
Πρώτος σκόρερ Φαμπιάνο
Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector