-->

Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 19/06

Αποτυχία σίγουρα η χθεσινή ημέρα, αφού μεν στον πρώτο αγώνα έπαιζαν οι Γερμανοί με την πιο "απρόβλεπτη'' όσο αφορά την απόδοση ομάδα του Mundial (για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτούς τους Σέρβους), αλλά και ο διαιτητής ήταν ό,τι να'ναι, ενώ στο βραδυνό ματς, οι Άγγλοι του Καπέλο κατάφεραν να φανούν λίγοι ακόμα και απέναντι στην Αλγερία! Anyway όπως λένε τα Αγγλάκια, πάμε σήμερα να προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε.
Στο ματς της Ολλανδίας με την Ιαπωνία, ενώ ήμουν έτοιμος να προτείνω καθαρό άσσο, παρ' όλο που τα φαβορί τελευταία δεν τα πάνε καθόλου καλά, με προβλημάτισε το γεγονός ότι η Ολλανδία είναι η πρώτη ομάδα που δίνει και τον 2ο αγώνα της στις 2:30 το μεσημέρι! Δεν ξέρω πως έκατσε αυτό, στο πρώτο ματς πάντως που τους είδα, φάνηκε να επηρεάζονται πολύ από την ώρα της αναμέτρησης αλλά και από το υψόμετρο. Δεν αποκλείω να κερδίσουν, όμως βλέπω να μπαίνουν λίγα γκολ, οπότε θα ποντάρω στο under. Σα 2η επιλογή θα ρίσκαρα στο Χ του ημιχρόνου.
Στον αγώνα της γκάνας με την Αυστραλία πιστεύω πως αν και μας έχουν απογοητεύσει οι Αφρικάνικες ομάδες, οι Γκανέζοι στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Σίγουρα οι Αυστραλοί δε γίνεται να παρουσιαστούν τόσο χάλια όσο ήταν με τους Γερμανούς και από την άλλη η Γκάνα δεν είναι η υπερομάδα, έχω την εντύπωση όμως ότι κάποια στιγμή θα ανοικτούν οι Αυστραλοί αφού αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι δεν μπορούν να κάτσουν να περιμένουν, οποτέ έστω ένα γκολ τουλάχιστο βλέπω να το κάνουν οι Γκανέζοι. Πολύ καλή απόδοση έχει και το να μη σκοράρουν οι Αυστραλοί!
Στο βραδυνό ματς, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, απλά μετά τους πρώτους αγώνες και των 2, έδειξε σημάδια σοβαρότερης ομάδας η Δανία, σε σχέση με το Καμερούν. Πέρα λοιπόν από το under που βλέπω, δε νομίζω ότι θα χάσουν οι Δανοί. Σα 2η λοιπόν επιλογή θα ρισκάρω στο Χ ΗΜ και 2 ΤΕΛ.

Συνοπτικά:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ ....... under   /   Χ ΗΜ
ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ....... 1   /   να μη σκοράρουν οι Αυστραλοί
ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΔΑΝΙΑ ....... under   /   Χ ΗΜ - 2 ΤΕΛ

Υ.Γ.: Πολύ σημαντική η χθεσινή η μέρα στα διοικητικά και όχι μόνο του Ολυμπιακού. Θα υπάρξει άρθρο για αυτό σύντομα...

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

19/6 : Ο Κουβάς σε όλο το μεγαλείο του...by Akalyptos_N

Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν ο απόλυτος κουβάς αλλά όταν πας καλά στοιχηματικά απλά ελπίζεις να συνεχίσεις all the way....Έτσι λοιπόν χθες ηρθε το απόλυτο μηδέν... αλλα δε νομίζω ότι και ο υπόλοιπος πλανήτης θα έκανε και κάτι αφου τα φαβορί δε λένε να κερδίσουν με τιποτα, σπάνε τα 1.35, τα 1.25 λες και ειναι 100 απόδοση!
Δε μασάμε όμως έχουμε απόθεμα από τα ταμεία μας και συνεχίζουμε!
Για σήμερα λοιπόν βλέπω την Ολλανδία να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση και ελπίζω να βλέπει της άλλες ομάδες όπως Αγγλία (και ο Μουρίνιο να πάει πάλι τα ίδια σ....α θα είναι αυτοί σε εθνικό επίπεδο) και Ισπανία, οι οποίες έχουν μπει σε μπελάδες για τα καλά και να μην πάθουν τα ίδια.
Επίσης θα ρισκάρω να ποντάρω νίκη του Καμερούν σήμερα παρόλο που οι Δανοί είναι σκληροί αλλά μέχρι εκεί....
Όσον αφορά το παιχνίδι Γκάνα - Αυστραλία δε θα το ακουμπήσω αλλά αν θα το έπαιζα θα διάλεγα το σημείο Χ για όσους θέλουν να ποντάρουν.

Ολλανδία- Ιαπωνία= 1 (1,44 bet365.com)
Καμερούν- Δανία= 1 (3,00 bet365.com)


Με εκτίμηση 
Akalyptos_N


Υ.Γ: Γενικά το team του abalae χθες δεν πηγαμε καλά, Μουτα και Betatzi_Patra δε μασάμε και προχωράμε  ;)
Ο Djibril και othersider κάτι εδωσαν ειδικά ο φίλος και συνιδρυτής αυτού του blog (othersider) ήταν δύσκολη η σώστη πρόβλεψη στο ματς Σλοβενία- ΗΠΑ
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector