-->

Σελίδες

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Κουβαδομαχίες! 12/03/2011

Καλησπέρα. Σάββατο σήμερα, έχουμε μπει στην τελευταία ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων και υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Θέλει όμως προσοχή αφού τα ''λαμόγια'' και πολλές φορές η "πόρνη" μπάλα έχουν διαφορετική άποψη.
Στο μενού τώρα, θα ξεκινήσουμε από την Superleague και το under στο παιχνίδι του Αστέρα τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πολλά ακούγονται για αυτό το ματς, ας ξεκινήσουμε από τα λίγα γκολ και παρακάτω βλέπουμε...
Στη Γερμανία τώρα, η Βέρντερ έχει συνέλθει, βέβαια μόνο για την παραμονή ενδιαφέρεται πλέον, οπότε τέτοια ματς όπως με την τραγική αμυντικά αλλά και διεκδικήτρια στη μάχη της σωτηρίας Γκλάντμπαχ, τα καθαρίζει ώστε να μην έχει ευτράπελα αργότερα!
Στην Ισπανία θα κρατήσω τον άσσο από ημίχρονο της Ρεάλ απέναντι στην Χέρκουλες. Δε νομίζω να συζητάμε ποιός θα κερδίσει, απλά πιστεύω θα προσπαθήσει να καθαρίσει από την αρχή η "βασίλισσα" του Μουρίνιο γιατί έχει και τη Λυών να περιμένει.
Στην Τσάμπιονσιπ της αγγλίας έχω επιλέξει τον άσσο στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Ντονκάστερ, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να δώσουν τέλος στο μίνι αρνητικό σερί και να παραμείνουν σε τροχιά πλέϊ οφ.
Πιθανό βλέπω και το over στην Β' Αγγλίας στο ματς της Κρου απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ μιας και οι γηπεδούχοι παίζουν πάντα επιθετικά με οποιονδήποτε αντίπαλο.
Στην Κόνφερενς, θα προτιμήσω τον άσσο της Γιορκ απέναντι στην Ίστμπουρν Μπόρο αφού οι γηπεδούχοι αν θέλουν να παραμείνουν στη μάχη των πλέϊ οφ, δε νοείται να στραβοπατήσουν απέναντι στην ουραγό.
Τέλος στην Αυστρία, δεν την παίρνει την Στουρμ Γκρατς δεύτερη αποτυχία στην έδρα της απέναντι στην υποδιαίστερη FC Μάγκνα.

Σε ένα 2ο κουπόνι, έχω επιλέξει τον άσσο της φορμαρισμένης Λιντς που κυνηγάει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια απέναντι στην Ίπσουιτς, τον άσσο της Λέϊτον Όριεντ απέναντι στην Όλνταμ για την 1η κατηγορία της Αγγλίας, το 2πλο της Λοριάν μέσα στην έδρα της υποβιβασμένης Αρλ και τέλος, θα ρισκάρω στο Χ2 του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα σε όσα ακούγονται,  ακόμα και για την περίπτωση να "δώσει" το ματς ο Βόλος ελέω Ατρόμητου (βλ. Μπέος κλπ)...

Μπορείται να τα συνδυάσετε ή και να επιλέξε ακόμη σε σύστημα δικό σας, ορισμένα από τα παραπάνω.

Συνοπτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ....... under
ΒΕΡΝΤΕΡ - ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ ....... 1
ΡΕΑΛ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ ....... 1ΗΜ-1 ΤΕΛ
ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ....... 1
ΚΡΟΥ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ ....... over
ΓΙΟΡΚ - ΙΣΤΜΠΟΥΡΝ ΜΠΟΡΟ ....... 1
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - FC ΜΑΓΚΝΑ ....... 1

και

ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ ....... 1
ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ ....... 1
ΑΡΛ - ΛΟΡΙΑΝ ....... 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ....... Χ2

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector