-->

Σελίδες

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ρε μας δουλεύει αυτός?



Δεν ξέρω πόσοι είδατε το ''φιλικό'' ανάμεσα στη Βραζιλία και την Πορτογαλία στη φάση των ομίλων. Βγήκε ο Ντούνγκα (προπονητής των Βραζιλιάνων) και δήλωσε πως έπαιζαν πολύ αμυντικά οι παίκτες της Πορτογαλίας κάνοντας πολλά φάουλ, γι' αυτό και δεν μπορούσαν οι Βραζιλιάνοι να σκοράρουν αν και έκαναν και κάποιες ευκαιρίες. Και σας ρωτώ εγώ: Σε άλλο ματς ήταν ο κύριος Ντούνγκα? Γιατί όντως έπαιζαν αμυντικά και μόνο με αντεπιθέσεις οι Πορτογάλοι, αλλά ειδικά από ένα σημείο στο 2ο ημίχρονο, είδε κανείς τους Βραζιλιάνους να ''καίγονται'' να πετύχουν γκολ? Συνέχεια πασούλες άλλαζαν με αποτέλεσμα να αρχίσει και η γιούχα, που καλύφθηκε εν μέρει από τις βουβουζέλες! Εκτός κι αν όλοι στο γήπεδο ήταν χαζοί ή είχαν ζάχαρο και δεν έβλεπαν καλά!!! Άσε μας ρε Ντούνγκα...
Continue Reading

Προβλέψεις 27/6 κι αν σου κάτσει????? abalae

Καλημέρα παίδες, καταρχήν θα ήθελα να πώ στον συνοδοιπόρο othersider καλές βουτιές κι ας κάνει μία και για μένα........καταλάβατε αμέσως πιστεύω ότι θα ανεβάσω εγώ τα προγνωστικά του για σημέρα!!!Ας ελπίσω τουλάχιστον ότι οι βουτιές του θα βγάλουν και καμιά καλή ψαριά (γκομενάκι εννοώ :)).
Πάμε στα δικά μας, σήμερα ειλικρινά δε ξέρω τι να παίξω. Το κάθε παιχνίδι μεμονομένα έχει τη δική του δυσκολία. Στο Γερμανία- Αγγλία η λογική λεεί Χ αλλά εγώ όταν ακούω ότι το 80% του Τζίρου έχει παιχτεί στο να περάσουν οι Γερμανοί το μυαλό μου και το χέρι μου πάει αμέσως στο να περάσουν οι Άγγλοι, πείτε με καχύποπτο πείτε με ό,τι θέλετε εγω αυτό πιστεύω. Εγώ θα παίξω καλά λεφτά στο Χημ./ Χ Τελικό που είναι στο 5,00 απόδοση και ο θεός βοηθός.
Στό άλλο παιχνιδάκι τώρα, Αργεντινή - Μεξικό ο άσσος είναι ο πιο λογικός και μάλιστα 1ημ / 1 τελικό, αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι για να μας πάνε άλλη μία φορά στον κουβά δε θα φέρουν καμιά τρελή ισοπαλία και να μας στείλουν όλους στο Δαφνή.....θα το παίξω όμως (2,30 απόδοσή)!!
Anyway..... θα ποντάρω επίσης στο Μέσι να βάλω το πρώτο γκολ του αγώνα....ε δε μπορεί τώρα που θα ¨καίει¨ νομίζω είναι η ώρα του " μικρού Θεούλη " να αρχίζει να ματώνει τα δίχτυα. Επίσης στο 1,90 απόδοση είναι στα ειδικά στοιχήματα να μην σκοράρει καθόλου το Μεξικό κατά την διάρκεια του αγώνα, επιλογή που δεν είναι και τόσο μακρία να "κάτσει".

Συνοπτικά :
Γερμανία - Αγγλία = Χ Ημ / Χ Τελικό (5,00) / να περάσει η Αγγλία
Αργεντινή - Μεξικό = 1 Ημ / 1 Τελικό (2,30) 

Ειδικά Στοιχήματά
Μέσι 1ο γκολ (5,00)
Μεξικό να μην σκοράρει στον αγώνα (1,90)
Κλόζε πρώτο γκολ (8,00)

By Ak;alyptos_N 

Οι προβλέψεις του othersider:
Γερμανία - Αγγλία = να περάσει η Γερμανία / Χ ημ  (1,90)
Αργεντινή - Μεξικό = 1 (1,57) / Περισσότερες κίτρινες το Μεξικό (1,95)

Με εκτίμηση 
Akalyptos_N



Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector