-->

Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 18/06

Καλησπερούδια! Είναι από τις λίγες αλλά και περήφανες στιγμές που χαίρεσαι επειδή μπορεί να μην πήγες καλά στοιχηματικά (προσωπικά μιλώ), όμως τι να το κάνεις μπροστά σε αυτό που παρακολουθήσαμε και θαυμάσαμε χθες, στον αγώνα της Εθνικής μας. Σίγουρα βοήθησαν και κάποιες συγκυρίες, όμως αν δεν τολμήσεις και παράλληλα δεν παίξεις με περίσσιο πάθος, και με 9 να έμεναν οι άλλοι δε θα έκανες τίποτα! Συγχαρητήρια και στον φίλο μου τον Akalypto, όσο αφορά τα στοιχηματικά, ελπίζω να έχει και συνέχεια. Μέτρια τα πήγαμε εμείς, δεν το βάζουμε όμως κάτω και συνεχίζουμε.
Σήμερα θα συμφωνήσω σε αρκετά με τα υπόλοιπα παιδιά. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Σερβίας, σίγουρα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι Γερμανοί. Τα ''πάντσερ'' θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση, δεν είναι όμως απλά τα πράγματα. Οι Σέρβοι, μπορεί να μην έχουν συγκροτημένη ομάδα και να τα έκαναν μπάχαλο στον αγώνα με την Γκάνα, έχουν πολύ ταλέντο όμως και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα για το πως θα εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως δε βλέπω να χάνουν οι Γερμανοί και επειδή πιστεύω στο 1ο ημίχρονο θα παίξουν κλειστά και οι 2 ομάδες και μετά θα ανοικτούν, με τους Σέρβους μετά την ήττα από την Γκάνα να καίγονται πιο πολύ για τη νίκη, μου έχει ''κάτσει'' το Χ ημίχρονο και 1 τελικό. Καλό ειδικό στοίχημα στο internet είναι και το να δεκτούν περισσότερες κάρτες οι Σέρβοι, πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά!
Στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με τις ΗΠΑ, είναι σίγουρο ότι θα πέσουν κορμιά, μιας και θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση στους 16. Ένα στατιστικό στοιχείο είναι πως οι ΗΠΑ σε 39 συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουν λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο! Το over (0.5) δεν έχει και καμιά τρελή απόδοση, πάντως δείχνει πολύ πιθανό. Εκτός από αυτό, θα ρισκάρω στο να λήξει ισόπαλος ο αγώνας.
Στο τελευταίο ματς, οι Άγγλοι αντιμετωπίζουν τους Αλγερινούς και το μόνο που πιστεύω ότι αξίζει να κυνηγήσουμε εδώ, είναι ο άσσος από ημίχρονο και προσωπικά αντί για το over θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ, γιατί δεν τρελαίνομαι κιόλας για τον τρόπο ανάπτυξης των Άγγλων.

Συνοπτικά:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ ....... Χ ΗΜ - 1 ΤΕΛ   /   περισσότερες κίτρινες η Σερβία (internet)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ ....... over (0.5) ΗΜ   /   Χ
ΑΓΓΛΙΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ ....... 1 ΗΜ - 1 ΤΕΛ   /   2-3 γκολ (internet)

Υ.Γ.1: Δε συμφωνώ καθόλου με τις δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη, που ήταν βέβαια από τους καλύτερους στη χθεσινή μεγάλη νίκη. Δεν το περίμενα αυτό από τον ''Βασιλάκη'', μιας και μπορεί η κριτική να ήταν σκληρή, πέρα όμως από μεμονομένους ακραίους σχολιασμούς, περισσότερη βάση έγινε στις επιλογές του Ρεχάγκελ και σε κάποιους άλλους παίχτες πλην του Τοροσίδη. Αφήστε που πιστεύω (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) πως η κριτική που έγινε στο ματς με τους Κορεάτες ''ντόπαρε'' τους παίκτες μας και ''ξύπνησε'' τον προπονητή, με αποτέλεσμα να δείξουν αυτά που έδειξαν χθες! Τέλος πάντων, καλή συνέχεια να έχουμε και ελπίζω ο ''Ελ-Τόρο'' να ξανασκεφτεί αυτά που δήλωσε επειδή είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μη θέλει και να μη χαίρεται τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας.

Υ.Γ.2: Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η αντιμετώπιση του αγώνα των Νιγιριανών, μετά την αποβολή. Όπως εύστοχα είπε ένας ''συνάδελφος'', μόνο ''pumpers'' δε ζήτησαν να φορέσουν στο υπόλοιπο του ματς...
Continue Reading

Στον Κουβά ....από Betatzis_Patra

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα. Χεραιτώ την ομαδάρα του abalae. Θα κοιτάξω να βοηθήσω και εγώ οσο μπορώ στην μούρλια μας που είναι το στοίχημα. Εύκολο δεν είναι αλλά δεν μασάμε και ότι βγεί. Μπράβο στα Ελληνόπουλα εχθές για την σπουδαία προπάντων εμφάνιση τους. Σήμερα τα παιχνίδια δεν με γεμίζουν όσο θα ήθελα. Ας ξεκινήσουμε με τους ΄Αγγλους που πιστεύω θα το πάρουν το ματσάκι και απο το ημίχρονο κιόλας. Θα συνεχίσω με το διπλό των ΗΠΑ αν και δεν είναι εύκολο. Αυτά βλέπω μάγκες μου και όποιος δεν νιώθει τίποτα ας ρισκάρει χ τελικό στους Γερμανούς.

Οπότε έχουμε

1 Αγγλία-Αλγερία 1ημίχρονο/1τελικό
2 Σλοβενία-ΗΠΑ 2 τελικό
Continue Reading

Ο Μούτας και ο Djibril 13 προτείνουν.....

Καλημέρα και από εμένα, χθες δεν πήγαμε καλά αλλά τι να πεις, 4 έβαλαν οι Αργεντίνοι και ο Μέσι έσπαγε τα δοκάρια.Πάμε στα σημερινά. Το παιχνίδι της Γερμανίας το θεωρώ δύσκολο για πρόβλεψη οπότε θα προτιμήσω το over (2.00 απόδοση).
Επίσης το παιχνίδι Αγγλία- Αλγερία στο 1,25 δεν μου λέει κάτι οπότε θα ποντάρω στον Ρούνεϊ τα λεφτά μου να σκοράρει(1,80 απόδοση) κατά τη διάρκεια του αγώνα (με την Αλγερία παίζουν άλλωστε).
Τέλος θα τολμήσω να προτείνω Χ ημίχρονο στο παιχνίδι Σλοβενία - Η.Π.Α, θεωρώ θα παίξουν κλειστά και οι δύο στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο θα ανοιχτουν για να βάλουν κάποιο γκολ.

Γερμανία - Σερβία= over 2,5 (2.00)
Rooney να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (1,8)
Σλοβενία - Η.Π.Α = Χ ημίχρονο (1,95)

Με εκτίμηση
Μούτας


Καλημέρα και από εμένα, σήμερα δε ξέρω γιατί αλλά δε βλέπω τους Γερμανούς να κερδίζουν τους Σέρβους, θεωρώ το ματσάκι πολύ Χ και αυτο θα προτείνω. Επίσης 1 ημίχρονο 1 τελικό τους Άγγλούς καθώς ο άσσος αποτέλεσμα δε με ικανοποιεί στο 1,25 καθόλου. Τέλος θα τολμήσω να ρισκάρω στο παιχνίδι Σλοβενία - Η.Π.Α στο Χ τελικό ή και Χ ημίχρονο/Χ τελικό που έχει ακόμα καλύτερη απόδοση.
Αυτά και από εμένα παίδες, αντε να δούμε....

Γερμανία- Σερβία= Χ (3,75)
Αγγλία- Αλγερία= 1ημίχρονό/ 1 τελικό (1,8)
Σλοβενί - Η.Π.Α = Χ τελικό (3,25) ή Χ ημίχρονο/ Χ τελικό (4,00)

Με εκτίμηση
Djibril 13
Continue Reading

Συνεχίζουμε δυνατά.....18/6 με προβλέψεις Μundial

Καλημέρα σε όλους, εκτός από υπερήφανος Έλληνας μετά τη χθεσινή μας νίκη, είμαι και χαρούμενος με εμένα προσωπικά γιατί όποιος με άκουσε χθες, θα πήγε ένα πολύ καλό ταμείο, οπότε έκανα και άλλους να χαρούν (αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός όσων δίνουν προβλέψεις από αυτό εδώ το blog).
Πάμε λοιπόν στα σημερινά. Πιστεύω πολύ στους Άγγλους σήμερα και θα τολμήσω να πω ότι θα καθαρίσουν το ματσάκι απο νωρίς οπότε πάμε για 1 ημίχρονο/1 τελικό (1,85). Αν δεν το κάνουν και με την Αλγερία τότε με ποιον;;;;;;
Επίσης δε νομίζω ότι οι Σέρβοι θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους Γερμανούς και θεωρώ οτι είναι αδικά για αυτούς τα προγνωστικά, θα πάω όμως συντηρητικά και νομίζω ότι το Χ ημιχρονο (2,25)είναι ένα πολύ εφικτό αποτέλεσμα.
Το τελευταίο παιχνίδι δε θα το ακουμπήσω γιατί νομίζω ότι είναι παγίδα (μακάρι να βγω ψεύτης) αφού όλοι θα πέσουν στο καλό για ποντάρισμα απόδοση του 2,10 της Η.Π.Α.
Οπότε για σήμερα έχουμε:

1. ΑΓΓΛΙΑ- ΑΛΓΕΡΙΑ = 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ 1 ΤΕΛΙΚΟ (1.8 ΒΕΤ365.COM)
2. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ = Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,25 ΒΕΤ365.COM)

Με εκτίμηση
Akalyptos_N\

Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector