-->

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 03/07

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να κλαίω τη μοίρα μου! Δεύτερο παιχνίδι σε μία εβδομάδα που το χάνουμε στην τελευταία φάση του αγώνα (είχε προηγηθεί το 2-0 σκορ στο Ολλανδία-Σλοβακία)! Φυσικά, αναφέρομαι στο Χ ΗΜ στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Γκάνα, που στην τελευταία φάση του ημιχρόνου σκόραρε ο Μουντάρι και μας έστειλε ξανά στο καναβάτσο! Ευτυχώς ο ένας συνδιασμός έκατσε, ενώ πολύ καλά πήγαν και τα ειδικά. Ελπίζω πάντως να μην τριτώσει το κακό με την τελευταία φάση, γιατί δεν παλεύεται άλλο!
Σήμερα έχουμε τους άλλους 2 μεγάλους προημιτελικούς. Στο Γερμανία - Αργεντινή, μπορεί τα αστέρια της ''Μπιανκοσελέστε'' να φαντάζουν έστω και με ελαφρύ προβάδισμα ως το φαβορί της αναμέτρησης, όμως οι Γερμανοί δεν αστειεύονται, έχοντας δείξει μέχρι τώρα ένα πολύ οργανωμένο σύνολο, που βασίζεται πέρα από την τακτική και στη δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι, εγώ προσωπικά έχω επιλέξει το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες (γκολ-γκολ), με δεύτερη επιλογή το over.
Στο βραδυνό ματς, υπάρχει πιο ξεκάθαρο φαβορί, κανείς όμως δεν υποτιμά την ομάδα της Παραγουάης. Οι Ισπανοί πρέπει να ιδρώσουν πολύ ώστε να κερδίσουν τους ψυχομένους Παραγουανούς, αλλά πιστεύω ότι δε θα έχουμε έκπληξη στο τέλος αυτού του αγώνα. Δε θα ασχοληθώ με το 2πλο των Ισπανών σε τέτοιες αποδόσεις (έλεος, προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι) και θα ρισκάρω στο Χ ΗΜ 2 ΤΕΛ, με δεύτερη επιλογή το να σκοράρει μόνο η Ισπανία.
Απ' ότι παρατηρήσατε, θα βασιστούμε μόνο σε ειδικά στοιχήματα σήμερα.

Συνοπτικά:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ....... γκολ-γκολ   /   over
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ ....... Χ ΗΜ - 2 ΤΕΛ   /   να σκοράρει μόνο η Ισπανία

Κάποια άλλα ειδικά:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ....... περισσότερα κόρνερ η Αργεντινή
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ ....... σκορ 0-1 ή 0-2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ...... περισσότερα φάουλ η Γερμανία (να κάνει)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ ....... περισσότερες κάρτες η Παραγουάη    

Με εκτίμηση,
othersider
Continue Reading

O akalyptos_N επιστρέφει στον "κουβά"....

Καλησπέρα σε όλους, οι συνθήκες της δουλειάς μου με έκαναν έτσι και εξαφανίστηκα από το abalae.... Μετα απο πολλές μέρες είδα το χθεσινό παιχνίδι (το βραδυνό) έτσι για να θυμηθώ ότι υπάρχει και ζωή στον έξω κόσμο...γιατί η εβδομάδα που πέρασε για μένα ηταν του διαβόλου...
Ας μην σας κουράζω άλλο εδω που φτάσαμε δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσαϊντερ πια, οποτε δε θα πω για αποτέλεσμα αγώνα αν και νομίζω η Αργεντινή θα καθαρίσει τα πάντσερ σήμερα!! Εγώ θα προτείνω ειδικά στοιχήματα σήμερα. Πιστεύω λοιπόν ότι θα σκοράρει μόνο η Ισπανία σε ένα παιχνίδι που για μένα είναι πολύ δύσκολο για τους Ισπανούς όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι του αγώνα αφού αυτοί θα έχουν όλη την πίεση.
Στο ματς Αργεντινή - Γερμανία θέλω να πιστεύω ότι η Αργεντινή θα είναι επιθετική οπότε το over 5.5 κορνερ είναι εφικτό και σε καλό ποσοστό!

Συνοπτικά:
 
Παραγουάη - Ισπανία = να σκοράρει μόνο η Ισπανία (2.05 bet365.com) 
Αργεντινή - Γερμανία = Αργεντινή over 5.5 κόρνερ  (2.00 bet365.com) 

Με εκτίμηση 
Akalyptos_N

Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector