-->

Σελίδες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μονόπολη αλλα Strip poker....made in England

Σε άγριο καυγά κατέληξε μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γνωστού σε όλους μας παιχνιδιού "Μονόπολη".
Τρεις νέοι στη Βρετανία αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αποφάσισαν να παίξουν Μονόπολη. Μόνο που αντί να πληρώνουν το νοίκι ή να αγοράζουν κτίρια με χρήματα του παιχνιδιού, εξοφλούσαν τους λογαριασμούς τους... βγάζοντας τα ρούχα τους!
Ο 22χρονος Gary Wiliamson, η 20χρονη σύντροφός του Leah McDonnell και η φίλη της Micha Robinson, μετά από μερικούς γύρους είχαν μείνει....... όπως τους γέννησε η μητέρα τους.

Τότε τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς ο 22χρονος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του, από το πλούσιο στήθος της Robinson, με αποτέλεσμα η κοπέλα του να ζηλέψει.
Ακολούθησε συμπλοκή, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ο Williamson συνελήφθη για επίθεση στις δύο κοπέλες.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να τις χωρίσει και μάλλον αυτό έγινε γιατί αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας του Blackpool, "όλα άρχισαν μετά από ένα περίεργο παιχνίδι, που περιλάμβανε στριπτίζ και κατέληξε σε καυγά. Οι κοπέλες κατηγόρησαν τον Williamson ότι τις χτύπησε, αλλά δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν τη θέση τους".
Ο δικαστής συμπέρανε ότι ντράπηκαν για το παιχνίδι και τον καυγά και όταν έφτασε η αστυνομία, προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον 22χρονο για επίθεση.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του νεαρού, " τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα του νευρίασε με τη συμπεριφορά της φίλης της, ζήλεψε και της επιτέθηκε".
Ο ίδιος ο Williamson, απαλλαγμένος από τις κατηγορίες δήλωσε έξω από το δικαστήριο ανακουφισμένος και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαίξει στριπ-Μονόπολη.
Continue Reading
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector