-->

Σελίδες

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

22/6 ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η φάση των ομίλων του Mundial, αφού πλησιάζουμε στην ολοκληρωσή τους και γίνονται γνωστές οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Πάμε λοιπόν με τις σημερινές προβλέψεις:
Ξεκινάμε με τον αγώνα Γαλλία- Ν. Αφρική: Το κλίμα στους Γάλλους είναι χάλια και η κατάσταση μόνο ομάδα που παίζει την υπαρξή της δε θυμίζει, παρόλα αυτά εγώ θα ποντάρω στη νίκη των Γάλλων και στον ποδοσφαιρικό εγωισμό των μεγάλων παικτών που έχει αυτή η ομάδα, διότι δε μπορώ να δεχτώ ότι θα φύγουν από τη διοργάνωση χωρίς νίκη (βέβαια μπορεί και να είμαι λάθος).
Συνεχίζω με τον αγώνα Νιγηρία- Ν. Κορέα. Εδώ όλοι έχουν πέσει στο 2 της Ν. Κορέας, ε εγω θα πάω κόντρα και θα προτείνω την Νιγηρία για το λόγο ότι οι Κορεάτες θα κυνηγήσουν το γκολ και πιστεύω ότι στις αντεπιθέσεις των Νιγηριανών θα την πατήσουν, έτσι και αλλιώς η άμυνα τους είναι για γέλια!
Τέλος στο Μεξικό- Ουρουγουάη θα είναι το πιο προβλεπόμενο αποτέλεσμα το Χ, γιατί πολύ απλά θα περάσουν και οι 2 οπότε γιατί να χαλάσουν τις καρδιές τους (αν θέλετε παίξτε το 2-2 αποτέλεσμα για μεγαλύτερη απόδοση).

Συνοπτικά:
Ν.Αφρική - Γαλλία = 2 (2,37 bet365.com)
Νιγηρία - Ν.Κορέα = 1 (3,10 bet365.com)
Μεξικό - Ουρουγουάη = Χ (1,85 bet365.com) / 2-2 αποτέλσμα (11,00 bet365.com)

Με εκτίμηση
Akalyptos_N 
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector