-->

Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 28/06

Καλά τα πήγαμε χθες, αλλά αν δεν είχαμε τη ''στραβωμάρα'' του διαιτητή και πόσο μάλλον του επόπτη στο σουτ του Λάμπαρντ, τότε θα είχαμε πιάσει και το Χ του ημιχρόνου και θα είχαμε μεγαλύτερης απόδοσης συνδιασμό! Πάμε να δούμε όμως τα σημερινά ματς.
Και στους 2 αγώνες υπάρχουν ξεκάθαρα φαβοροί, γι' αυτό και σήμερα θα κυνηγήσουμε κυρίως κάποια ειδικά στοιχήματα.
Στο Ολλανδία - Σλοβακία, πέρα από την επικράτηση των ''Οράνιε'', βλέπω να μην τρώνε γκολ από τους Σλοβάκους. Άλλο το παιχνίδι με τους Ιταλούς, άλλο με τους Ολλανδούς. Σα 2η επιλογή, προτιμώ να ρισκάρω και στα σκορ 1-0 ή 2-0.
Στο άλλο ματς, αν και να πω την αμαρτία μου έχω ''πολυσυμπαθήσει'' την ομάδα της Χιλής, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει στο τέλος το Βραζιλιάνικο ταλέντο και δε νομίζω ότι θα καταφέρουν οι Χιλιανοί να κάνουν την έκπληξη. Πιστεύω πως όπως έδειξαν στο ματς με τους Ισπανούς θα στηριχθούν στις αντεπιθέσεις και θα περιμένουν μήπως και χτυπήσουν στην κόντρα τους Βραζιλιάνους και επειδή είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά, σα 1η επιλογή θα προτιμήσω εκτός από τη νίκη της Βραζιλίας, το να δεκτεί η Χιλή περισσότερες κάρτες. Σα 2η επιλογή, θα επιλέξω το να εκτελέσει περισσότερα κόρνερ η Βραζιλία.

Συνοπτικά, σε 2 δελτία ή φυσικά και σε συνδιασμό μεταξύ τους:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ ....... 1 ή να κερδίσει χωρίς να δεκτεί γκολ η Ολλανδία (1.90 στην expekt)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ ....... 1 ή περισσότερες κάρτες η Χιλή

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ ....... 1-0 ή 2-0 τελικό σκορ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ ....... περισσότερα κόρνερ η Βραζιλία (1.95 στην expekt με handicap 2 κορνερ)

Με εκτίμηση,
othersider
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector