-->

Σελίδες

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Στον Κουβά του Mundial με Group C και D 13/06

Μετά από ένα επιτυχημένο 2/2 ξεκίνημα την πρώτη ημέρα θα συνεχίσω σήμερα με τους 3 αγώνες των Γκρουπ C και D.

Πιστεύω οι Σλοβένοι θα νικήσουν σήμερα την Αλγερία έστω και με μισό μηδέν, για να δικαιολογήσουν την πολυ καλή πορεία που είχαν στα προκριματικά του World Cup, καθώς δε πιστεύω ότι μπορεί να απειληθουν απο την Αλγερία.....βέβαια στον κόσμο του Στοιχήματος τα πάντα γίνονται και ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.....Τρανό παράδειγμα οι Άγγλοι όπου την πάτησαν χθες (άλλωστε πάντα σπάει η μία απο τις 2 αποδόσεις που είναι μικρές σε ένα κουπόνι, πέρασε η Αργεντινή και έσπασε η Αγγλία.....σιγα μην το άφηναν).

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου μεταξύ της Σερβίας και της Γκάνας, εδω θα γίνει πόλεμος καθώς ο νικήτης θα πάρει προβάδισμα για πρόκριση αφού δεν βλέπω να έχει ελπίδες η Αυστραλί καθόλου! Οπότε θα τα δώσουν όλα και οι δύο, αλλά εγω προσωπικά το ματσάκι το κόβω για Χ.

Αλγερία - Σλοβενία = 2 (2,25 bet365.com)
Σερβία - Γκάνα =       Χ (3.25 bet365.com)

Με εκτίμηση Akalyptos_N

Y.Γ : Χτες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δώσω προγνωστικά αλλά καλύτερα που δε το έκανα (Νίκη Ελλάδας και Χ την Αγγλία έπαιξα 1/2 άλλα ήταν πολυ καλό το 4 απόδοση της Αγγλίας οπότε ρεφαρά τη χασούρα της Εθνικής μας)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai giati re file ypoxrewseis????aman pia 4ki htan afto....eleos pare kana til filo sou na to anevasei aftos......


Acharnai13

 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector