-->

Σελίδες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στον ΚΟΥΒΑ του... Mundial! - 02/07

Καλησπέρα. Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα όπως είπε κάποιος! Σήμερα ξεκινά η προημιτελική φάση του Mundial και πάμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά τους 2 αγώνες της ημέρας.
Στο Ολλανδία - Βραζιλία, έχουμε 2 ομάδες που αρέσκονται και συνηθίζουν να έχουν την κατοχή της μπάλας. Βέβαια, από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, η Βραζιλία εμφανίζεται με ακόμα πιο ''ευρωπαϊκό'' πρόσωπο σε αυτή τη διοργάνωση ελέω Ντούνγκα και αν μη τι άλλο, η άμυνά της παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα σε σχέση με αυτή των ''Οράνιε'', γι' αυτό και είναι το φαβορί μιας και πέρα από το ταλέντο, φαίνεται να έχει καλύτερες ισορροπίες μεταξύ άμυνας, κέντρου και επίθεσης. Βέβαια, οι Ολλανδοί μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι και αγωνίζονται κυρίως με μυαλό και οργάνωση. Προσωπικά παρόλο που θεωρώ φαβορί τους Βραζιλιάνους, θα προτιμήσω να ρισκάρω στα 2-3 γκολ, με 2η επιλογή το Χ ημιχρόνου, αφού πιστεύω στην αρχή θα παίξουν πιο συγκρατημένα και οι 2 ομάδες.
Στο βραδυνό ματς, οι περισσότεροι (και είναι φυσιολογικό) δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Ουρουγουάης. Σίγουρα οι Ουρουγουανοί έχουν μεγαλύτερο ταλέντο ποδοσφαιρικά, όμως οφείλω να ομολογήσω πως με προβλημάτισε η οπισθοχώρησή τους μετά το 1-0 στον αγώνα με τη Ν. Κορέα Μπορεί να ήταν και θέμα τακτικής, όμως άλλο οι Κορεάτες και άλλο οι Γκανέζοι που δεν αστειεύονται. Εδώ θα προτιμήσω το under, και σα 2η επιλογή πάλι το Χ ημιχρόνου.
Παρακάτω θα προτείνω και κάποια ειδικά με ρίσκο, για καλύτερες αποδόσεις.

Συνοπτικά:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... 2-3 γκολ   /   Χ ΗΜ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... under   /  Χ ΗΜ

Ειδικά με ρίσκο:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... περισσότερα κόρνερ η Βραζιλία 
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... Χ ΗΜ - 1 ΤΕΛ


ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ....... να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ ....... περισσότερα κόρνερ η Ουρουγουάη


Με εκτίμηση,
othersider

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den itan kai asximes oi provlepseis file... eidika to 2/2 to prwto poly kalo!!!
O akalyptos pou einai....xathike

Acharnai 13

 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector