-->

Σελίδες

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κουβαδομαχίες! 19/03/2011

Καλησπέρα! Το προηγούμενο Σάββατο δεν ήταν και από τα καλύτερα, γι' αυτό και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω με μία τετράδα που έχω επιλέξει!
Ξεκινώ με το μεγάλο νησί και την Πρέμιερ Λιγκ. Θα κρατήσω το διπλό της Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Μπρομ. Δε θα έχουν εύκολο έργο οι κανονιέρηδες και λόγω των τελευταίων τους αποτυχιών αλλά και επειδή άλλη μια φορά οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές για την ομάδα του Βενγκέρ. Νομίζω όμως πως θα τα δώσει όλα για τον τελευταίο της στόχο και εύκολα ή δύσκολα θα τρυπήσει σήμερα την ευάλλωτη άμυνα των γηπεδούχων.
Από την Αγγλία στην Τουρκία και στον αγώνα της Γκαζιαντεπσπορ με την Μπουγιουκσεχιρ, όπου εδώ θα ποντάρω στον άσσο για τους γηπεδούχους λόγω του ότι κυνηγούν με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη και για το γεγονός ότι έχουν σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι.
Στην Ιταλία τώρα έχω επιλέξει τον άσσο της Λάτσιο απέναντι στην Τσεζένα. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται σε φόρμα, όμως η Λάτσιο θα παλέψει για το εισητήριο του Champion League μέχρι τέλος και τέτοια ματς στην έδρα της οφείλει να τα καθαρίζει, ενώ θέλει να ξεπεράσει γρήγορα και την ήττα στο ντέρμπι μίσους από τη Ρόμα.
Τέλος, στη Γερμανία θα προτιμήσω το goal-goal στην αναμέτρηση της πολύ καλής Νυρεμβέργης φέτος απέναντι στην Βέρντερ η οποία ακόμα παίζει με τη φωτιά στη θέση που βρίσκεται, αλλά τελευταία δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Και οι 2 ομάδες παίζουν επιθετικά, οπότε είναι πιθανό να σκοράρουν τουλάχιστο από μία φορά.

Συνοπτικά:

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ ....... 2
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΓΟΥΚΣΕΧΙΡ ....... 1
ΛΑΤΣΙΟ - ΤΣΕΖΕΝΑ ....... 1
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΒΕΡΝΤΕΡ ....... goal-goal

καλή επιτυχία,
othersider
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector