-->

Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κουβαδομαχίες! 20/03/2011

"Λίγη" για άλλη μια φορά η Άρσεναλ (μιλάω σαν οπαδός της) μας χάλασε το απόλυτο!
Σήμερα έχει πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, εμείς θα πάμε όμως πάλι με μία 4άδα που βασίζεται σε παιχνίδια της Superleague.
Από τα εγχώρια, έχω επιλέξει το under στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς κομβικό, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους. Τσούκου τσούκου θα το πάνε, κι αν τους κάτσει...
Στο Περιστέρι τώρα, δε βλέπω να χάνει ο Ατρόμητος σήμερα, όχι μόνο επειδή καίγεται για βαθμούς γιατί έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και στη συνέχεια, αλλά και επειδή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση σε σχέση με τον ΠAOK, που προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
Στο ντέρμπι τώρα, δεν πιστεύει ότι θα χαλάσει η "φιέστα" του Ολυμπιακού ιδιαίτερα μετά από τα τελευταία γεγονότα με τον Αδαμίδη, αφού πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας για φέτος, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν και μια μικρή εκδίκηση για το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Ανεβασμένη σίγουρα η ΑΕΚ μετά την πρόκριση στον τελικό, θα ρισκάρω όμως στον άσσο από ημίχρονο.
Στην Ιταλία θα σταθώ για να συμπληρώσω το δελτιάκι και συγκεκριμένα στον άσσο της Νάπολι απέναντι στην Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι είναι σε τροχιά Champions League (ακόμα κυνηγούν και το πρωτάθλημα βέβαια) ενώ οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά είναι εκτός στόχων.

ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ....... under ( για όσους ρισκάρουν περισσότερο πιθανό και το under 1.5)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ ....... 1Χ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ....... 1ΗΜ - 1ΤΕΛ
ΝΑΠΟΛΙ - ΚΑΛΙΑΡΙ ....... 1

καλή επιτυχία,
othersider
 

About

Site Info

επικοινωνία

under construction

τα πάντα όλα! Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template

Vector